Kategorier
erotik Intima Bilder Onani

Så får jag orgasm när jag stimulerar min klitoris

Sonjas fitta är våt och öppen under onani
När Sonja onanerar och får en orgasm.

Att vara avslappnad och bara koncentrera sig på sin egen njutning är ett måste för att min orgasm ska komma. Och det gör den när min stimulering har varit bra.

Nu är det under en intensiv njutning som jag visar hur fingrarna stimulerar min klitoris under en vinterkväll i februari. Det blir på det gamla vanliga sättet utan sexleksaker. Det är alltid magiskt att få känna hur kåtheten kan komma så snabbt på egen hand.

Nu vet jag inte vad andra kvinnor fantiserar om när dom onanerar. Jag har mina egna och en del är ofta återkommande. Det kan faktiskt räcka med en bra sexfantasi för att min fitta ska bli fuktig. Det är ganska viktigt för min sexuella upphetsning.

Jag har ett udda intresse som gillar att visa fittan för dig. Nu är jag bara en av många kåta kvinnor runt om i världen som onanerar just nu eller.

3 svar på ”Så får jag orgasm när jag stimulerar min klitoris”

Att jag tycker om att visa fittan på Sonjas sex är kanske ingen överraskning för mina besökare. Det är så skönt att vara kåt och få en orgasm på egen hand under onani. Under åren som har gått så har jag också fått många sköna onaniupplevelser på min blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: