Kategorier
Amatörbilder erotik sex

Här visar en mamma upp sin våta fitta igen

Mamma har verkligen en våt fitta

Nu är det ganska fantastiskt att en helt vanlig mamma vill visa sin fitta bara för dig när du besöker Sonjas sex. Att hon sedan råkar vara sexuellt upphetsad är ju bara skönt, eller hur? Det är väl helt enkelt så att hon vill förverkliga sin idé om att också äldre kvinnor är kåta. Då är det bäst att gå från ord till handling som hon gör på den här bilden..

19 svar på ”Här visar en mamma upp sin våta fitta igen”

Vad härligt det skulle vara om hennes underliv skulle uppfylla hela mitt synfält och hon skulle inte resa sig upp förrän jag fullgjort min plikt

Skulle gärna smaka på hennes underbara fitta, Sonja! Och glida in med ett par fingrar och stimulera G-punkten. Skulle hon gilla det tror du?

Där så vill man verkligen få låta tungan göra det skönt för den härligt vackra kvinnan som har denna skönhet, hon smakar säkert väldigt gott! Längtar efter en så sugen vacker kvinna!

Johan J eftersom mamma älskar att var dominant så är det klart att hon vill ha sin våta fitta under en äkta face sitting.

Sonja, jag tror mamma blir så kåt att hon vill ha face sitting, så hon riktigt kan gosa och kladda ner sig mot tunga och mun

Micke bara det bästa är gott nog för den kåta mamman. Så det är klart att hon vill ha både tunga och kuk eller varför inte kukar.

Biffen absolut för den musen är som gjord för en finsmakare som du.

Sonja tvivlar inte alls på att denna kåta mamma skulle ha något emot en styv kuk i denna gudomligt härliga blöta fitta 😉
Å helt naturligt så skulle satsen komma djupt i henne när hon kramar om kuken Sonja 😉

Johan J ja vem vet vad den kåta mamman hittar på för hyss när underlivet börjar att leva sitt egen liv. Hon kanske börjar att rotera med höfterna eller också är hon bara erotisk följsam?

Henrik att få känna smaken från en kåt mamma är aldrig fel. Nu kan hon samtidigt bli lite fnittrig när G-punkten blir stimulerad under orgasmen men hon vill alltid ha mer.

Väldigt härlig bild på ordentligt blöt fitta. Att få slicka henne samtidigt som man stimulerar G-punkten. En bild säger mer än tusen ord.

Flaggis nu tror jag inte att den här kåta mamman skulle ha något emot att göra kuken våt och blank på grund av hennes rikliga lubrikation. Att hennes hennes fitta sluter sig tätt och kramar skönt är bara naturligt för henne under ett knull.

Vilken underbart vacker å säkert gudomligt skön fitta denna mamma ser ut å ha 😉
Kuken passar säkert utmärkt där 😉

Göran med ett finger inne i den blomman då skulle det bli så mycket mer än bara det våta ljudet och doften från en kåt mamma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: