Smek klitoris

Att onanera är bland det naturligaste som du kan göra, och som grädde på moset så lär du dig hur din kropp fungerar under sex

Det som du måste veta är att klitoris har vi kvinnor fått enbart för njutningens skull. Toppen på klitoris är oerhört känslig med över 8000 känselnerver och den har ingen naturlig smörjning.

Jag rekommenderar att du använder fukt från slidan och försiktigt smörjer området runt klitoris och sedan toppen på klitoris. Gör det flera gånger när du onanerar så blir det betydligt skönare.

Nu tänker jag inte lära dig min onaniteknik för det är inte troligt att den fungerar för dig men jag kan ge dig några goda råd. Vidrör inte toppen på klitoris utan smek huden (klitoriskåpan) som skyddar den med ett finger, pilla på vänster eller höger sida och ovanför klitoris. Om du tittar på vänster sida var hon har sitt finger så förstår du vilken hud jag menar.

Ett annat sätt är att du lägger pek och långfingret på var sin sida om klitoris och gnuggar med små cirkelrörelser runt klitoris. Vad som är rätt tryck och tempo får du ta reda på själv för där är vi olika.

Använd erotiska fantasier och inre bilder när du onanerar för det gäller att bygga upp kåtheten steg för steg högre för varje gång. Om inte dina smekningar räcker så måste du fantisera för att komma. Glöm inte att smörja in klitoris för det är väldigt viktigt!

3 reaktioner till “Smek klitoris”

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.