Kategorier
Erotik Onani Sexleksaker

Nu är den inne en bit i min fitta

En kåt kvinna har en dildo i sin fitta

Här på Sonjas erotik så får du se en avslöjande bild på en dildo som har glidit in i fittan igen. Då kan alla också se tydligt hur svullen min klitoris har blivit. För så här kan det se ut när en kvinna är kåt på riktigt. Nu onanerar jag ofta med mina sexleksaker för dom gör ju ingen nytta i byrålådan eller hur?

Den här gången så räckte det med att dildon gled in och ut i min fitta några gånger till. För då kom orgasmen och den var lite intensivare än normalt. En anledning kan vara att jag kan konsten att njuta när någon ser på under onani.

21 svar på ”Nu är den inne en bit i min fitta”

Vi som reser har en sång som heter vintersaga. verkligt talande. enda vi längtar efter är våra kvinnor och skön sex

Majsan ,,, när jag kommer hem skall jag pussa dig i nacken först. sedan smeka din underbara kropp från topp till tå. Sedab skall vi älska flera timmar, Sedan somnar vi för att vakna och ha morgonsol som vi kallar det. skön sex innan dagens åtaganden

Nej det har jag inte och jag tror jag avstår, bara tanken på att ha en arm i fittan nej det räcker ned denna dildon som sträckte ut fittan till bristningsgränsen. Ärligt talat så var den inte speciellt skön så den används inte mera ☺️☺️

Gurka är rätt lagom storlek eller zucchini om man fodrar lite större. Ja det gjorde det säkert Sonja speciellt den i filmen??

Håll vid den passionen Sonja så lever du mycket lyckligare ? Nu ska jag lägga mig och pilla på min ensamma fitta och drömma om Johns härliga kuk som är på väg hem genom natten ☺️ Sov sött mina godingar och tack för en skön stund ikväll. På återseende alla ??

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: