Kategorier
Erotik Onani Sex

När han fingrar på fittan då gick det för mig igen

Jag gillar fingrar på min fitta

Det är alltid så skönt att få orgasmer på Sonjas erotik För jag kommer nästan direkt när jag visar fittan. Nu kan det bero på att jag är sexuellt utsvulten eller också njuter jag bara mer när du ser på. Om jag har lite tur så stöter snart kuken inne i fittan igen.

10 svar på ”När han fingrar på fittan då gick det för mig igen”

In med handen i fittan. Fista henne. Det är ju det hon vill. Glöm inte att tänja ut hennes anus också. Fista henne i anus. Sedan få henne att spruta. 😍😍😍

Jag vill gärna bli fistad av dig Sandra i både fittan och anus ❤Har precis pullat mig själv men fittan är plaskvåt och jag skulle behöva bli knullad hårt och länge.

Ni ser ut att ha det riktigt skönt. Hoppas du fick känna kuken djupt inne i din härliga blöta fitta också!

Ljuv poesi som man lätt skulle kunna göra till en tavla att beundra i evigheter. Fittsaft är även näringsrik då den innehåller frukt och glukos.

Det är som ljuv musik i mina öron när en tunga slickar fittan.Om han samtidigt fingrar lite längre ner då kommer jag direkt.

Svara

Nu blir det ibland så skönt att känna fingrar som inte är mina egna när dom ger klitoris en stimulering som plötsligt får orgasmen att komma. Nu är det egentligen bara början för en kåt kvinna eller hur?

Svara

En skön bild där de smeker kuken och fittan och tungorna möts i härliga tungkyssar. Blir riktigt kåt här 😉.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: