Kategorier
Amatörbilder Onani

Någon smygtittar när jag onanerar

Det är många som smygtittar på Sonjas fitta
Sonja gillar om någon smygtittar när hon onanerar under orgasmen.

Det händer ibland att jag fantiserar om att någon smygtittar på mig under onani. Nu är det så klart ännu bättre att visa fittan när orgasmen kommer här på Sonjas erotik. Då får du samtidigt veta vad som är skönt för mig på riktigt. Jag tävlar inte om att vara fräckast när jag ligger med särade i sängen och stimulerar min känsliga klitoris. Det är ju ändå bara ett exempel på något som jag har gjort så många gånger under åren.

Jag känner mig faktiskt lite stolt över min prestation under kvinnlig onani. För om sanningen ska fram så är jag ganska fingerfärdig om njutningen ska bli maximal.

6 svar på ”Någon smygtittar när jag onanerar”

Nu kommer det alltid en intensiv njutning i min kropp varje gång som jag visar fittan på Sonjas erotik. Jag blir helt enkelt så mycket kåtare när jag fantiserar om att någon smygtittar mellan mina särade ben. Dom tankarna gör att orgasmen kommer nästan direkt för mig och det är härligt.

Hoppas du mår bättre nu Vera . Och att din lilla stund inbringa en riktigt skön orgasm PS Härligt styva bröstvårtor du har på bilden

Jag mår så att säga som en hiss det är upp o ner dag för dag? Men det är inte mellan mina lår jag är sjuk så onanera måste jag men det blir inte varje dag nu, men det går på rätt håll. Det är en lång behandlingstid så det dröjer innan jag är återställd i gammalt skick så att säga. Men vi har massor med bilder som vi sänder in till Sonja, vi har varit flitiga att fota på 2000-talet ?

Jag önskar dig allt gott .Tur ni har mycket bilder man kan ju inte se sig mätt på dig Vera du vackra

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: