Kategorier
Amatörbilder Erotik Samlag Sex

Kuken stöter som vanligt skönt i fittan bakifrån

Kuken stöter i Kerstins fitta

På den här bilden så har redan kuken glidit in i Kerstins trånga fitta. Det är samtidigt hennes sätt att visa alla på Sonjas erotik när det är skönt att knulla bakifrån. Nu är hon också en av några äldre kvinnor på bloggen som blir ännu kåtare om någon ser på under sex. Då dröjer det inte så länge innan Kerstin får sin första orgasm idag under samlaget.

11 svar på ”Kuken stöter som vanligt skönt i fittan bakifrån”

Om man ska köra in kuken eller en strap-on bakifrån så skaman göra det i anus. Kuken är i ”fel” hål. Den ska in i anus hårt. Gärna så den blir skönt kladdig också med hennes sköna ”choklad”. Då behöver de inget glidmedel. ”Chokladen” gör sitt. Mums!!! 😍😍😍

Den ska in i anus. I fittan skahon ha en stor dong eller dildo. Medans han pumpar henne hårt i anus. Sedan lägga en creampie i anus på henne också. 😍😍😍

Jag är så glad att denna sajt finns. Den ger både hopp och glädje. Särskilt när mogna kvinnor bjuder på sina inre tankar. Min kuk är alltid redo att spruta i både Sonjas fitta och hennes väninnor. Varje dag.

En hård kuk i en så våt och kladdig fitta är en vacker bild, finns det någon kåt kvinna som vill känna min hårda kuk??Skriv till Sonja så får ni mejladress till mig.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: