Kategorier
Amatörbilder Onani

Jag blir kåt av lite sexprat

Sexprat om Sonjas fitta

Nu kan sexprat på Sonjas erotik vara riktigt upphetsande för mig. Det kan till exempel vara kommentarer på en bild när jag visar fittan under onani i höstmörkret. För mig så är det samtidigt ett nöje att sära på benen och visa dig allt. Att jag sedan råkar vara en kåt kvinna som bjuder på mig själv är väl aldrig fel eller hur?

På den här bilden så får du också se när mina fingertoppar leker och retar min klitoris. Då blir det så skönt att jag börjar fantisera om att någon slickar min fitta. För oralsex vill jag faktiskt ha varje dag. Nu handlar det här inlägget om sexprat och då måste jag vara lite fräckare. Jag är väl inte den som brukar låta en fingertopp glida in i anus när jag bloggar men vem vet! Om jag först fingerpullar då glider fingret in lättare i det berömda hålet där bak.

Det som jag är mest nöjd med på Sonjas erotik är att jag får minst en orgasm när jag visar fittan under onani. För det spelar ingen roll om det är på det gamla traditionella sättet med fingrarna eller med mina sexleksaker.

18 svar på ”Jag blir kåt av lite sexprat”

Vad härligt svullen och blöt din fitta ser ut Vera känner hur det spänner i mina byxor när ja ser bilden

Hej Vera det var verkligen en skön konversation igår, Majsan instämmer . skön bild tror Masjan har med sig lasseman som hon kallar sin dildo idag.

Annars blir Sonja sur om hon inte får se hur mycket Majsan njuter av en sexleksak 😉

Naturligt är bäst sedan hoppas jag att ni blir extra kåt av att bli fotad .-)

Ja visst var det skönt du ser ju så kåt jag blev,hoppas Majsan får det skönt med dildon,vi kan väl snacka mer sex en annan kväll för det gör mig så kåt?

? Är det denna bilden du tog på jobbet eller?
Hur som helt är din fitta härligt våt och kåt.
? på blygläpparna

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: