Kategorier
Amatörbilder Onani

Ikväll blev det bara en orgasm för mig

 Jag får en orgasm under kvällen

Nu är vi redan inne i slutet på november 2016 och det är bara en månad kvar till julafton. För mig så är det bara en helt vanlig kväll som kommer att få en skön avslutning. Anledningen till det är att jag har blivit kåt när jag går och lägger mig.

Då är det härligt att ligga naken i sängen med särade och lätt uppdragna ben samtidigt som mina fingrar uppvaktar klitoris som genast svullnar av min beröring. Jag blundar när njutningen kommer och fantiserar om att jag har sex med en person som jag inte känner.

En annan vanlig sexfantasi som jag har är att någon ser på i smyg när jag onanerar för jag skulle bli generad om jag blev avslöjad. Nu tycker jag visserligen om att visa fittan på Sonjas erotik men det är för att mina besökare ska uppfatta mig som trovärdig.

Det är underbart när jag kommer

När jag inte använder mina sexleksaker så får jag stimulera en erogen zon som får den sexuella njutningen att öka i min kropp. Det kan vara ett eller flera fingrar som glider in en bit för det är den första tredjedelen av slidan som är allra känsligast.

Nu har jag ingen tidsuppfattning om hur lång tid det tog när klitorisorgasmen kommer för jag minns bara att jag gnuggade klitoris betydligt intensivare på slutet.

Nu är jag helnöjd när min orgasm kommer för det är några ljuvliga sekunder när jag förlorar kontrollen och sammandragningarna börjar i underlivet.

3 svar på ”Ikväll blev det bara en orgasm för mig”

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.