Kategorier
Oralsex

Han tycker om att slicka kåta kvinnor

Han slickar fitta igen

Nu är det så skönt att ligga med särade ben och känna när han slickar fittan med en viss finess. Under åren som har gått så har jag haft många kåta stunder när jag får oralsex. För jag är i alla fall en av många kvinnor som får orgasmer på just det här sättet. Om han kan konsten att stimulera både klitoris och andra områden på rätt sätt. Då bara kommer jag igen.

8 svar på ”Han tycker om att slicka kåta kvinnor”

Står gärna till din tjänst för att slicka på alla ställen du vill bli slickad på.
Kan hålla på hur länge som helst, älskar både smaken och doften.

Mmmmmm ljuvligt! KOM… så leker vi; slickar, suger och knullar och njuter av varandras kroppar och kön, lustar, längtan och behov! Vi ger oss hän in i lustgårdens ljuvliga labyrint och gläds över kåtheten och möjligheten att få dela denna sköna och vackra lek och njutning med varandra. Jag bor vid Vänerns strand i vackra Värmland. Välkommen du kåta och hungriga medvandrare så gör vi det njutbart och skönt för varandra – tillsammans!

Hej ! Kikki
Nu tog det en väldans tid innan jag svarade , det beror på att jag efter första gången läste dett tvekade.
Sen kunde inte jag hitta dina kommentarer förrän idag. Så nu kan jag svara . Nu kan det ju ha hänt en del saker med dig under tiden
En tjej som dig kan väl knappast vara utan karl ,😉 du kanske har stallet fullt med virila hingstar 😜 . Icke desto mindre tänker jag maila dig
och undrar om du är redo för ett sexuellt äventyr ? Där vi kan utforska våran sexuallitet och förhoppningsvis ha det trevligt ihop .

Kram Wilfred

Nu tog det väl lite lång tid innan jag svarade om du så vill så kommer jag gärna över. Det skulle vara helt underbart att få uppleva det du beskriver.
Bor mitt i Västmanland ca 2-3 timmars resa ifrån dig.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: