Kategorier
Amatörbilder Onani

Eva och Anna fick sprutorgasm av fingerleken

Tjejerna fick en sprutorgasm

8 svar på ”Eva och Anna fick sprutorgasm av fingerleken”

Jag lyckas få sprutorgasm inbland med Eva men aldrig med någon annan men det beror nog på att Eva vet precis hur jag vill ha det när vi älskar. Kram Anna.

Fina fittor. Skönt att knulla när damen får en sprutorgasm, stänker varm fittsaft ända upp till halsen. Tyvärr är hon morgontrött så jag får se på dessa fin fittor och ta mig en morgonrunk.

Åh, vad härligt det ser ut, Anna och Eva! Fick du också sprutorgasm nu, Eva? Anna, kan du beskriva hur det känns att få sprutorgasm? Kram George

Nej George jag lyckas inte få någon sprutorgasm det kanske inte är meningen jag ska ha det, Anna försöker att lära mig men det funkar inte ännu. Kram Eva.

Det kanske inte funkar för alla, men Anna kanske lyckas med dig till slut :-). Jag dejtade en kvinna för några år sen som efter ett par gånger sa att hon kunde få fontänorgasmer och hon frågade mig om jag ville hjälpa henne att få det. Jag var inte nödbedd och med hjälp av hennes tips och råd så kom hon efter ett tag i den ena fontänorgasmen efter den andra. Jag blev helt nersprutad i ansiktet :-). Kram George

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.