Kategorier
Amatörbilder Pino&Amelia

Ett litet spanskt äventyr

Tidigare i år besökte vi Carin, en god vän och f d kollega till Amelia i hennes hus utanför Malaga som hon hyr sedan några år tillbaka. Vi har haft en stående inbjudan men av olika skäl har vi inte kommit iväg. Men äntligen blev tillfälle att besöka henne några dagar.

Vi hade allmänt trevligt med god mat och dryck, utflykter och bad och sol vid Carins lilla pool. En dag skulle Carin ta bilen och göra några ärenden och vi fick rå oss själva. Detta blev ett gyllene tillfälle för semestersex. Det blev hett som vanligt. I vardagsrumssoffan red Amelia Pinos styva kuk som åkte ut och in i den rakade och våta fittan.

Vi hade inte märkt att Carin kommit tillbaka förrän hon stod i vardagsrummet och sade: – Gud, vad mysigt ni har det. Vi kom av oss något då Carin sade: – Fortsätt. Jag ska sätta in varorna i kylen. Ni ser ju ut att ha det så skönt. Får man vara med eller åtminstone titta på?

Amelia fortsatte att rida och brösten gungande härligt då hon stönade: – Klart du får. Jag kan behöva hjälp med Pinos kuk. Ett par minuter senare kommer Carin in till oss endast iförd ett par röda stringtrosor som hon drar av sig och kommer fram. – Amelia lilla, är du också rakad. Jag också. Då slipper man tänka på bikinilinjen.

Carin står och visar fittan

Carin börjar sedan smeka Pinos pung och Amelias fitta. Sedan börjar hon slicka Amelias fitta och fortsätter smeka Pinos pung. Detta ökar njutningen något alldeles otroligt. Efter en stund säger Carin: – Kliv av Amelia, nu vill jag fortsätta och rida på kuken. Amelia sätter sig bredvid i soffan och börjar onanera.

Efter ytterligare en stund säger Pino: – Lägger på varandra så ska jag knulla er växelvis. Med stor energi låter han sedan kuken åka ut och in, ömsom i Amelias fitta och Carins fitta. Efter en stund får Carin orgasm. Samtidigt som det går för Amelia, drar Pino ut kuken ur hennes fitta och sprutar ner Amelias och Carins fittor och stjärtar. När vi återhämtat oss springer vi alla tre ut nakna och tar ett svalkande dopp i den lilla poolen.

2 svar på ”Ett litet spanskt äventyr”

Trevligt att höra! Bilden visar Carin (valda delar!) tagen i hennes kök i huset i Spanien strax efter vår gemensamma övning. Naturligtvis, följde fortsättning. Nu ser vi fram mot en lördagskväll fylld av sex och erotik men på egen hand – såvida inte Sonja är på hugget i värmen. / Amelia & Pino

Jag blev våt mellan benen när jag läste ert äventyr med Carin. Nu tror jag att Carin tycker om att visa sin sexiga kropp här för jag vill se mer.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.