Kategorier
Erotiska filmer Oralsex

En mästare på att slicka fitta

Jag särar alltid villigt på benen när en kille vill slicka fittan. Det gör jag också om en väninna ber snällt. När en mjuk och böjlig tunga stimulerar klitoris då blir det faktiskt skönare än under onani. Bättre betyg än så kan jag inte ge till någon som ger mig oralsex.

Han kan slicka fitta

Nu borde det vara lika självklart att en kvinna får en orgasm som när mannen kommer.

Lyhördhet är enligt mig en viktig egenskap för att tolka en kvinnas njutning under sex. Att höra hennes ökande andhämtning och när hon börjar att stöna är ett gott tecken eller hur?

Nu blir det faktiskt ännu bättre när hennes höfter plötsligt får ett eget liv genom att rotera. Hon kanske lyfter underlivet mot den som ger henne oralsex och det är alltid trevligt. Eller också säger hon bara ”åh gud vad skönt”

Avslutningsvis så är det ändå konsten att slicka klitoris rätt helt avgörande om hon ska få en orgasm eller inte. Att vara för het på gröten och smaka för mycket på pärlan är väl något som mina besökare inte vill kännas vid.

Nej det ska vara mjukt och virvlande och bara korta stunder om hon inte är nära att komma för då är det bara att fortsätta. Nu har jag glömt bort blygdläpparna, G-punkten och det lilla området mellan fittan och anus. Men jag kan ju inte komma ihåg allt för om jag tänker efter så finns det otroligt mycket mer att göra för en kåt kvinna.

Ett svar på ”En mästare på att slicka fitta”

Nu har jag ersatt den tidigare filmen som slutade att fungera med en ny som är betydligt bättre eller hur? Den är till för alla som tycker att det finns inget bättre än att slicka en fitta.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: