Kategorier
Erotik

Det kan bli fredagsmys

Fredagsmys på mitt sätt

Nu är jag kanske ensam om att ha fredagsmys på mitt sätt för då ligger vi i soffan och ser på TV. Det verkar lite trist men vi ligger mitt emot varandra med våra nakna underliv tätt ihop. Om jag drar upp mina ben och särar då får killen in sina ben under mina så att han kan ligga raklång och då blir vi nära.

När vi sedan tittar på TV då når jag ner till hans kuk så att jag kan runka, smeka pungen och göra något annat skönt. Sedan får jag mitt när han smeker fittan och klitoris nu är det inte meningen att vi ska få orgasm. Fredagsmys är bara till för att vi ska bli småkåt för om det är en spännande film då pirrar det ännu härligare mellan benen.

Om det blir en reklampaus då kan vi turas om att ge oralsex vid varje reklamavbrott. Då blir ingen av oss störd för att det blir reklam snarare tvärtom. Jag tycker att det här som jag skriver om är ett hemtrevligt sätt att ha fredagsmys på så jag hoppas att ni gör det till en vana, för det behöver inte bara vara på en fredag. Att ni får ett hetare sexliv efteråt det kan jag nästa garantera för om vi har varit småkåt i flera timmar då blir i alla fall jag väldigt sugen.

2 svar på ”Det kan bli fredagsmys”

Här blir det säkert fredagsmys med en kuk i fittan och en kuk i analen
med lite skicklighet kan båda spruta samtidigt då blir du helt fylld.
Underbar bild på fittan och rumpan,jag blir riktigt sugen,
kuken har styvnat utan att jag runkar

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.