Kategorier
Erotik Onani

Det är skönt att ha handen innanför trosorna

Fittan är våt innanför trosorna

Jag har fått en ful ovana när jag har en hand innanför trosorna. För då fingrar jag också på fittan flera gånger om dagen. Det som egentligen stör mig mest är att någon kan känna doften från en kåt kvinna.

19 svar på ”Det är skönt att ha handen innanför trosorna”

Jag har enorm stor kuk , ser mycket bra ut , snygg, vältränad, 187cm lång 92 kg , naturligt blond , vill ha en kvinna utan villkor är gift och kommer så förbli

Vilken sexig och läcker bild !!!!
Man både ser och inte ser din härligt blöta fitta !!!
Blir oerhört kåt och sugen på att dra av dina trosor och slicka din blöta fitta till en skön orgasm för dig !!!
Älskar din härliga sida med bilder på mogna, kåta vackra kvinnor som visar upp sig och många härliga bilder på kåta mogna kvinnor som får kuk och knullar skönt.
Keep up The Good Work Sonja !!!
Puss I ljumsken och på din blöta härlig fitta

Nu beter jag mig alltid så konstigt när en tunga slickar min fitta. Då förstår jag mycket väl att det kan vara svårt att tygla en kåt kvinna. Nu är väl risken för att jag ska gå upp i brygga under orgasmen minimal. Däremot så är mina erotiska rörelser kvar när höfterna börjar att leva sitt eget liv när dom roterar runt. Jag har också märkt att min rumpa inte längre vilar mot sängen. Det kan inte vara lätt att slicka en kåt kvinna som är mer vild än tam.

Svara

Under en helt vanlig och skön dag så kan mina fingrar dofta kåt kvinna flera gånger. Om jag tänker efter så har jag väl alltid varit lite småkåt.

Svara

Det gäller att prioritera rätt när kåtheten kommer för då skjuter jag mina dagliga sysslor framåt i tiden.

Svara

Hoppsan nu visste jag inte att du såg på i smyg när jag onanerade. Jag får vara lite försiktigare nästa gång som jag har handen innanför trosorna och fingrar på fittan. Det gäller även mina bikinitrosor när det är sommar för jag vill inte bli avslöjad på badstranden.

Svara

Jag brukar se lite av fitta när du onanerar och det gör mig jätte kåt och när dina fingrarna pillar i fittan så måste jag själv dra lite i kuken 😉 😎

Det är nästan som att kåtheten smittar av sig till andra men det är så jag vill ha det på Sonjas erotik.

Svara

Får tacka Sonjas erotik…. för nog smittar du av dig av kåtheten och det är en skön känsla 😉

Nu har det väl hänt mer än en gång att jag får kuk när trosorna är på. Det är väl egentligen vanligare under en snabbis när jag står på knä och för troskanten åt sidan.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: