Kategorier
Onani

Är det så här man onanerar med 2 fingrar?

Sonja onanerar med fingrarna
Sonja lägger ner lite tid på att förstärka orgasmen under onani med fingrarna.

Med två fingrar på var sin sida om klitoris så blir det rätt skönt med en cirkelrörelse eller med en upp och neråtgående rörelse. När jag onanerar då smeker och pillar jag på hela området runt klitoris. Det är härligt skönt och min fitta pulserar av kåthet.

Nu experimenterar jag en hel del för att försöka förstärka orgasmen så att den blir betydligt intensivare. En metod kallar jag för trestegsraketen som är svår att utföra på grund av att den ger mig så mycket njutning. Den går ut på att jag den första gången avbryter all stimulering precis innan orgasmen ska komma. Sedan vilar jag i ungefär en halv minut och det är en evighet för en kåt kvinna. Sedan så onanerar jag på det andra steget exakt som under det första.

Skillnaden är att jag bara behöver vänta ungefär halva tiden som alltså är mellan 15-20 sekunder. Under det tredje och sista steget så är det dags att få lön för mödan. Då behöver jag inte längre hålla igen för då är det bara att stimulera sig själv så effektivt som möjligt. Det är en metod som brukar fungera för mig men det kräver också en hel del självbehärskning.

Jag är en kvinna som känner mig hemmastadd när jag kan onanera hemma i lugn och ro. Det är helt klart en fördel om jag kan ha en intim stund och smeka fittan så ofta som möjligt.

  • Här visar jag hur fuktigt mitt kvinnokön brukar bli under onani.
  • Jag minns hur skönt det var när jag för första gången upptäckte mitt underliv.
  • Skillnaden nu är att jag vet hur jag ska onanera för att jag ska få en orgasm.

2 svar på ”Är det så här man onanerar med 2 fingrar?”

Varje cirkelrörelse runt min klitoris känns underbar när jag onanerar för då brukar orgasmen komma om några minuter.

Svara

När jag onanerar då blir det så vått i underlivet och det är en underbar känsla som jag behöver. Att två fingrar som stimulerar klitoris gör min fitta så blöt är bästa sättet att få en orgasm för det finns inget annat alternativ när jag är ensam. Nu räknar jag inte med sexleksaker för det är också onani!

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: