Kategorier
Intima Bilder Onani

Visar fittan och blir blöt

Sonjas gör fittan blöt
Sonja onanerar och visar fittan när den är öppen och blöt.

För mig så är det en upplevelse att att få bjuda på min fitta när den har blivit blöt på Sonjas sex. Allt blir egentligen så mycket skönare när jag onanerar på min blogg. Nu räcker det med att jag ligger naken i sängen och visar upp mig med särade ben. För då har jag blivit kåt igen.

Nu har jag fått mängder med orgasmer under åren på Sonjas erotik och Sonjas sex. Det är perfekt för mig att onanera flera gånger om dagen när jag fantiserar om att en främling ser på. Den här gången så behövde jag bara gnugga min klitoris med fingrarna under några minuter. Då gick det för mig igen och det var härligt.

Sonjas fitta blir blöt igen

Det är också riktigt bra att min sexlust har nått en nivå när fittan blir blöt ganska ofta. Att en orgasm samtidigt har blivit ett sätt för mig att koppla av är ingen större nyhet. För jag blir alltid trött och dåsig om jag onanerar och kommer på kvällen för då somnar jag nästan direkt.

Nu behöver jag kanske få lite spänning i tillvaron för det är en utmaning att ligga med benen brett isär. Då får alla mina besökare se vad en kåt kvinna gör för att få en intensiv njutning. Min specialitet på Sonjas sex är utan tvekan klitorisstimulering med fingertopparna. Det kan bero på att jag har ett bekräftelsebehov på att min onaniteknik är den enda sanna.

Nu kommer jag oftast inom fem minuter. Jag vill hinna med att pulla en stund och stimulera andra områden som ger mig njutning. Det gör jag gärna samtidigt med båda händerna.

När jag sedan ger klitoris en speciell behandling med fingrarna. Då blir det till slut så skönt att jag inte kan hålla mig så mycket längre. Det är faktiskt ögonblicket när det gick för Sonja igen.

3 svar på ”Visar fittan och blir blöt”

Det känns inspirerande att visa fittan på Sonjas sex. Samtidigt kan jag skriva att så här onanerar jag för att orgasmen ska komma igen. För mig så blir det också en onaniupplevelse som heter duga när du får full insyn mellan mina särade ben. Det är också då som min kåthet når en betydligt högre nivå innan det gick för mig.

Underbar vacker bild på en härligt våt fitta med en kvinna som har läckra röda naglar

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: