Kategorier
Intima Bilder Onani

Nu kom årets första orgasm under onani

Sonjas orgasm när hon visar fittan
Sonja får en orgasm när hon onanerar med fingrarna.

Normalt så brukar jag ha sex någon gång under nyårsnatten. Så blev det inte den här gången. Nu fick jag istället en orgasm när jag visar fittan under onani i sängen och det var härligt. Det som jag gillar mest med den här bloggen är att jag kan visa min kåthet på mitt speciella sätt. För jag njuter så otroligt mycket varje gång som fingertopparna stimulerar klitoris. Då vill jag bara fortsätta och komma flera gånger.

7 svar på ”Nu kom årets första orgasm under onani”

Nu kommer den sanna njutningen när jag visar min kåta fitta under onani. När klitoris får en behandling som får mig att tappa alla spärrar och då kommer orgasmen.

Jag tycker om att visa hur jag brukar onanera på Sonjas heta sexblogg för nu känns det skönt i fittan innan orgasmen kommer igen.

Mikael nu hoppas jag att mina besökare får ännu mer njutning under 2019 tillsammans med en partner eller på egen hand. Mitt nyårslöfte var att jag skulle få fler orgasmer och att min kåthet alltid ska få den tid som krävs för att jag ska få en skön stund.

Med fingrar som känner och berör,som känner till hur de ska röras,smeka och leka för att lusten ska ökas,triggas så orgasmen bara kommer vällande….så skönt eller hur Sonja ?
Men snart vill du ha mer….en tunga eller fler…en kuk eller fler….en kvinna eller man…eller allt på en gång….du är omättlig Sonja…ha ett skönt 2019 själv Sonja…och jag vet att du kommer göra det för andra som de gör för dig…tack för att du finns Sonja !
Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: