Kategorier
Amatörbilder Onani

Nu är min fitta svullen och öppen under onani

Sonjas fitta är öppen
Så här ser min fitta ut under onani med fingrarna.

Här får du se en bild på mig under solosex hemma i sängen. Att kvinnlig onani är fullt naturligt och tillåtet har jag visat många gånger på Sonjas sex. Den stora skillnaden är att jag får flera nya dimensioner när jag visar att min fitta är öppen och svullen. Då blir det också som att jag fördjupar njutningen och orgasmens intensitet. Jag är också väldig kåt vid det här laget när det gick för mig på den här bilden.

Min fitta är lite öppen när jag onanerar

Nu ska det vara erotiskt när jag ger dig full insyn mellan mina ben. Det är egentligen bara en bild på en äldre kvinna som onanerar. Det är viktigt att jag är kvar i min komfortzon under olika rörelser med fingrarna. Klitoris är ju en kroppsdel som jag älskar att stimulera med olika rörelser. Om jag inte är expert på mitt eget underliv då kan jag inte heller begära att en älskare ska göra det skönare.

3 svar på ”Nu är min fitta svullen och öppen under onani”

Så skönt det vore att krypa intill dig när du ligger så och låta min tunga vandra ner till ditt ljuva sköte och smaka på det

God morgon snygging ☺
Nu blev mitt morgonstånd riktigt hårt när ja kollar på din bild ler.
Du är sååå fin och sexig.
Din kropp och fitta är så fin☺ ja skulle såååååå gärna vilja ligga mella dina ben och slickat din kåta fitta till orgasm och tittat dig i ögonen och se dig njuta och när du når ditt klimat så fortsätter ja att leka med din klitta så du kommer en andra gång.?
När du har kommit flera gånger så kysser vi varandra och du ska få smaka på dina egna fittsafter runt min mun innan du får leka med min kuk?
☺? på dina blygläppar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: