Kategorier
Intima Bilder Onani

Nu åkte mina trosor av igen

Jag har inga trosor på mig

Nu vill jag ge alla ett så gott intryck som möjligt när jag ligger utan trosor och onanerar. Det här är mitt sätt att visa när en kvinna har ett njutbart sexliv. När fittan är fuktig då är det skönt på riktigt.

Om det inte hade varit varit så skönt att stimulera klitoris i cirklar med en eller flera fingertoppar. Då skulle jag ha gjort något helt annat!

15 svar på ”Nu åkte mina trosor av igen”

Dig ihop med sexiga Bella på bild Vera då kommer kuken bli sprängfyld . Två så supersexiga kvinnor på bild Längtar redan

När den dagen kommer Vera så står jag till tjänst med kontaktuppgifter. Då ska John vara med och kanske Bella 🙂

Pino&Amelia det låter som en frestande tanke men jag vet inte om jag är riktigt redo för att prova trekant ännu,jag är visserligen intresserad men kanske inte ännu,det är ju en dröm jag har så jag tackar nej med reservation ??

Hej Mimmi ☺
Ja håller verkligen med dig.
Ja skulle också vilja se Vera i de sexiga underkläderna Mmmmm ?
Hennes sexiga kropp i de sååååå ljuvligt

Vera! En sån underbart vacker fitta. Den vill vi gärna känna på båda två. Vad sägs om att få både kuk och fitta – samtidigt? Pino & Amelia

Tack,det är alltid sexigt med fina underkläder och jag blir så kåt när jag vet att dom snart ska plockas av och jag ska få mig en kåt kuk i min våta fitta?

Mmmmm vilken härlig bild och så inbjudande ?
Ja tycker verkligen att sådan stringtrosor är sååååååå sexiga?
Och din fitta är så vacker Vera?
Du hade inte behövt fråga mig två gånger om ja ville tillfredsställa din ljuvliga fitta ler?

Vera du ger oss ingen återhämtning för då visar du fittan igen och jag som inte kan låta bli när du lockar och viskar kom hit Sonja:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.