Kategorier
Erotisk Film Lesbisk Onani Oralsex

Nakna äldre kvinnor har sex med varandra

Lesbisk trekant med äldre kvinnor

Jag tycker om att visa när en äldre kvinna onanerar för vi blir också kåt. Jag slutar aldrig att bli förvånad över hur skönt det är när orgasmen kommer.

Så här onanerar äldre kvinnor

Nu brukar jag ibland uppdatera äldre inlägg som har blivit populära. Det här inlägget har fått en ny bild på min fitta och en film som jag hoppas att du gillar. På det sättet så får du samtidigt en bättre upplevelse på min sexblogg.

4 svar på ”Nakna äldre kvinnor har sex med varandra”

Om det finns någon besökare som vill se när en äldre kvinna visar fittan då kan jag också visa min under onani.

Älskar min mogna härliga kvinna!
Underbar kropp med en varm inbjudande fitta 🙂
Flera år emellan oss, men vi har passionerat sex flera ggr i månaden!

Hej det finns inget skönare är att knulla en mogen äldre kvinna. Sedan tonåren har jag fått förmånen att göra detta. Det började med att mammas väninnor gav mig sina lystna blickar då dom var hemma hos oss. jag va 17 år då Brita en av mammas väninnor förförde mig Hon var då 53 år. Sedan följde flera år då jag sökte dessa mogna mammor på div logdanser mm.

Dom blev som galna när en ung 20 åring visade intresse för alla dessa mogna kvinns. jag behövde aldrig gå hem ensam från någon dans. Alla mina polare fick jobba häcken av sig får att behaga alla svårflörtade tonårbrudar medans jag i smyg föredrog mogendans. Det enda problem var alla dessa svartsjuka gubbar som damerna var otrogna mot. Bara en gång var det OK för gubben då en 65 årig bastant kvinna drog med mig hem och förklarade för sin gubbe att hon nu äntligen fått tag på en karl som skulle tillfredsställa henne.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: