Kategorier
Amatörbilder erotik Onani

Min fitta öppnar sig

Sonjas öppna fitta

Nu tycker jag verkligen om att piffa upp Sonjas sex genom att visa min egen fitta. Det är samtidigt också en bild som är tagen mitt under en orgasm. Den blev minst lika intensiv som en klitorisorgasm brukar vara för mig. Samtidigt så är jag riktigt nöjd med mitt öppna sätt som avslöjar min återkommande sexlust. Nu har jag också ett stort ansvar eftersom det är ett innehåll som är till för mina besökare.

Mina öppna ben när jag onanerar

Om jag inte redan är kåt så blir jag det inom 30 sekunder när mina fingrar är mellan mina särade ben. Det beror såklart också på att mitt kunnande att stimulera min klitoris är riktigt bra. Nu visar jag också på mitt speciella sätt upp det som många äldre kvinnor gör under täcket. Skillnaden är att orgasmen kommer varje gång som jag onanerar för mina besökare. Då är det lätt hänt att det blir för mycket av det goda om jag gör det flera gånger om dagen, eller hur?

6 svar på ”Min fitta öppnar sig”

Nu var det nästan som att jag fick en orgasm bara av att sära på benen och visa fittan på Sonjas sex. Det kan bero på att det är extra upphetsande för mig att onanera när någon ser på.

Jag har haft en grov och hård dildo i henne ikväll Rille och det gick 2 gånger för mig ☺️☺️

Nej just nu behöver jag en hård kuk som knullar mig hårt och djupt i min kåta fitta ☺️☺️

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: