Kategorier
Amatörbilder Erotisk Film Onani sex

Min fitta har alltid varit med under onani

Sonjas fitta under onani

Nu har jag blivit beroende av att få onanera på Sonjas sex. För min väninna behöver inte säga att jag ska sära mer på benen när hon tar bilder på min fitta. Jag blir helt enkelt så kåt under klitorisstimulering med fingrarna att jag glömmer både tid och rum.

En bild på min fitta under orgasmen

Det är också en utmaning för mig att öka intresset för Sonjas sex. Det bästa sättet är att ha ett erotiskt innehåll som du gillar. För en nöjd besökare kommer kanske tillbaka. Det är kanske därför som du får se min fitta när orgasmen kommer utan fejk.

Ett svar på ”Min fitta har alltid varit med under onani”

Det blir många inlägg på Sonjas sex som handlar om kvinnlig onani. Det är perfekt för då kan jag utan hämningar både skriva samtidigt som jag visar en bild på fittan. Jag gillar att skriva mina inlägg under kåthet för då kan handen glida innanför mina trosor.

Om jag gör några rörelser med fingrarna runt min klitoris då vet jag hur skönt det verkligen är att onanera. Nu spelar det ingen roll om jag får en orgasm före eller efter att jag har publicerat det här inlägget.

Nu vill jag påstå att det här är en lustblogg som avslöjar lite mer om hur kvinnlig onani kan vara när det är som allra bäst. Nu är det så klart mina besökare som avgör om vilken kvalitet som min blogg har.

Det har faktiskt gått 11 år sedan det här inlägget skrevs. Jag ligger fortfarande på samma sätt med brett särade ben och gnider min svullna klitoris för sexlusten den kommer när den kommer. Då är jag också redo för att få en ny och unik orgasm.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: