Kategorier
Intima Bilder Onani

Kladdig fitta ger kvinnan njutning under onani

Sonjas fitta är kladdig
Sonja visar sin fitta när orgasmen kommer under onani.

Nu visar jag medvetet fittan när den är lite kladdig igen. Det ska vara närhet och intimt när du samtidigt får full insyn mellan mina särade ben. För mig så är det ingen som helst tvekan om att det är skönt att vara kåt.

Som du kan se så har jag fingertopparna på klitoris när jag onanerar. Det blir som en värmekänsla i kroppen när jag gnuggar, gnider, pillar och vickar på min känsliga kroppsdel.

Nu doftar det säkert även kåt kvinna från mina fingrar men det är så det ska vara eller. Jag tänker inte själv på att min puls och andhämtning ökar när jag blir sexuellt upphetsad. Men så är det.

Jag älskar verkligen känslan när mitt sköte blir svullen och kladdig. Vem vet jag låter kanske några fingrar glida in i fittan. Eller vad tror du? Det är i alla fall härligt att känna hur varmt och vått det är när mina slidmuskler kramar runt fingrarna.

Min kladdiga stund under onani

Ikväll behöver jag inte fantisera om att någon ser på i smyg när ja onanerar. Eftersom du gör det. Sexfantasier är alltid en lusthöjare för mig tillsammans med en bra onaniteknik. Samtidigt så fick jag en fix ide om att skriva och visa en bild vad jag gjorde i sängen under juni 2013.

Jag tänker inte utge mig för att vara en expert när det gäller kvinnlig onani. Det finns inget som är rätt eller fel för huvudsaken är att det är skönt och ger njutning.

Det är faktiskt intressant att få dela med sig av mina kunskaper när kåtheten kommer. Jag har två bloggar och där tänker jag fortsätta att skriva om hur skönt det är med orgasmer.

Nu är det mycket möjligt att jag fick en orgasm under en glädjestund snabbare än när jag skrev den här texten. Och då blev fittan riktigt nersmord och kladdig. Men det är bara att gilla läget.

Ett svar på ”Kladdig fitta ger kvinnan njutning under onani”

Genom att bara vara mig själv så kan jag på ett naturligt sätt ligga i sängen med uppdragna och särade ben. Samtidigt som jag visar min fitta när kvinnlig onani känns bra.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: