Kategorier
Amatörbilder Erotisk Film Intima Bilder Onani Sexfakta

Erotiska drömmar

Mina drömmar under onani
Sonjas erotiska drömmar är att visa fittan.

Nu har jag väl haft några våta drömmar om att någon ser på när jag ligger och onanerar igen. Då blir det ännu bättre när jag visar fittan på Sonjas sex. För nu är det riktigt skönt. Det är samtidigt ganska fantastiskt att använda fingrarna när mina sexuella behov kommer.

När mina fingertoppar uppvaktar klitoris då är det som att tiden har stått still. För det som jag gör nu gjorde jag redan före tonårstiden. Så ränderna går aldrig ur för en kåt och mogen kvinna. Jag kan precis som förr onanera flera gånger om dagen men inte lika ofta. Om du är nöjd med mitt erotiska innehåll då hoppas jag att du kommer tillbaka.

Det bästa av allt på min blogg är väl att jag får orgasmer varje gång för jag blir så upphetsad av att sära på benen så att alla kan se min fitta.

Ett svar på ”Erotiska drömmar”

Nu kommer jag såklart inte ihåg mina erotiska drömmar. Det som jag med bestämdhet vet är att jag började att onanera direkt efter att jag hade haft en sådan dröm.

Då kunde det se ut ungefär som på den här bilden när jag ligger med brett särade ben och visar fittan under onani. Om det sedan råkar vara någon som ser på då är det en sann dröm.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: