Kategorier
Intima Bilder Onani

Erfarenhet och kunskaper om kvinnlig onani

Sonjas kunskaper om onani
Det är häftigt att visa fittan när orgasmen kommer under klitorisstimulering.

Här får du samtidigt se en bild när en kvinna njuter på riktigt under onani. Nu har jag tillräckligt med kunskaper för att skriva om hur det är för en kvinna att onanera. Jag vet till exempel vilken stimulering som min känsliga klitoris ska ha för att det ska bli riktigt skönt. Det är omöjligt att beskriva min onaniteknik exakt eftersom jag fokuserar så mycket på njutningen.

Erfarenhet får du genom att onanera ofta samtidigt så får du kunskap om vad som är skönt. Det går också att läsa sig till kunskap till exempel på min egen onaniskola. Om du är noggrann då ska du undersöka området nära klitoris väldigt noga för att ta reda på vilka fingerrörelser som känns skönast.

Nu går jag ett steg längre och visar en bild på fittan när det är skönt på riktigt.

3 svar på ”Erfarenhet och kunskaper om kvinnlig onani”

Jag känner mig bekväm i situationen när jag visar fittan under onani på Sonjas sex. Nu har jag under åren som har gått fått en god kunskap om hur min onaniteknik ska vara för att njutningen ska bli maximal.

Jag vet också av egen erfarenhet att det är i hjärnan som det mesta händer om jag ska få en orgasm eller inte. För mig så är det viktigt att jag är djupt koncentrerad under en kvinnlig och upphetsande sexfantasi om jag ska komma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: