Kategorier
Intima Bilder Onani

En svartvit bild på en våt fitta

Sonjas fitta på en svartvit bild
Nu blir det riktigt skönt igen när jag visar min fitta under en orgasm. För jag är faktiskt fingerfärdig när jag äntligen får onanera i sängen igen.

Jag är en ganska kåt kvinna som tycker om att onanera regelbundet. Det kan bli alltifrån några gånger i veckan till flera gånger om dagen. En anledning till att jag visar en svartvit bild är att det var kolsvart i sovrummet. Nu är min fitta lite våt igen och det har blivit en positiv succé på Sonjas sex. För när mina fingrar gnuggar klitoris då kommer orgasmen igen. Det är ett bra exempel på vad jag brukar göra när jag ligger naken med särade ben hemma i min säng under en mörk och sen kväll.

Jag märkte väl ganska tidigt att en orgasm var rena sömnpillret för mig. Nu vet jag inte vad det är som utsöndras i kroppen när jag kommer. Men det är något som får mig att må bra och då är det lätt att somna efter onani.

3 svar på ”En svartvit bild på en våt fitta”

Nu ser jag mig själv som en expert när jag ligger i sängen och onanerar skönt med fingrarna. Som jag har skrivit tidigare så publicerade jag mitt första inlägg på Sonjas sex redan under en Nyårsafton 2009.

Det som hände när jag visade fittan var att orgasmen kom direkt. Jag behövde alltså bara snudda med fingrarna på klitoris för att jag skulle komma. Det var en upplevelse att bli så kåt av att mina besökare fick se allt mellan mina särade ben.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: