Kategorier
Intima Bilder Onani

En skön onanistund hemma i sängen

Sonjas onanistund i sängen

Det blir alltid härligt för mig under en onanistund med fingrar eller med olika sexleksaker. Nu onanerar jag helst i sängen med eller utan ett täcke över mig. Det är inga konstigheter när du samtidigt får se en bild på min fitta.

Det är i första hand en av mina onanistunder i mars månad som jag skriver om här. Samtidigt tycker jag om att ge dig full insyn till mitt våta sköte när jag särar på benen. Under onani så kan jag bestämma om det ska bli en långvarig njutning eller om orgasmen ska komma snabbt.

För det andra så ska du få intrycket av att nu är Sonja härligt kåt. Genom att vara naturtrogen och öppen med min sexualitet så har jag kommit en bra bit på väg. Eller hur?

Avslutningsvis så tycker jag om att visa min kåthet på Sonjas heta sexblogg. Det är nästintill omöjligt att hålla fingrarna i styr när jag stimulerar klitoris. Bara för att det är så skönt. Hela tiden.

3 svar på ”En skön onanistund hemma i sängen”

Här på Sonjas sex så kan jag avslöja vad jag brukar göra när jag har händerna under täcket. För det är så skönt att fingra på min fitta när jag är kåt. Nu kan jag egentligen inte onanera så mycket skönare än så här eftersom jag får en orgasm varje gång.

Om jag ska vara ärlig så kommer dom flesta orgasmerna under veckan just på det sättet med eller utan täcke.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: