Kategorier
Intima Bilder Onani

En kvinna som lär bli kåt igen under dagens lopp

Sonja är kåt under onani
Sonja är kåt när hon visar fittan under en intensiv orgasm.

Nu händer det ibland att jag blir kåt flera gånger om dagen. Då brukar jag längta efter att komma hem för där har jag alla möjligheter att tillfredsställa mig själv.

När jag blir kåt då är det härligt att onanera med fingertopparna. Trots att den senaste orgasmen kom med hjälp av en sexleksak. Jag kommer kanske dubbelt så ofta på det sättet. Nu är det i alla fall extra skönt när klitoris får stimulering så det är bara att gnugga på.

På min sexblogg så är det häftigt att visa en bild när jag ligger med brett särade ben i sängen. Nu känns det i fittan som att jag inte kan hålla mig så mycket längre och då förlorar jag kontrollen när orgasmen kommer och det var härligt.

4 svar på ”En kvinna som lär bli kåt igen under dagens lopp”

Det ska var mycket fitta på min sexblogg eftersom den ger mig daglig njutning och orgasmer. När jag får kuk då skulle jag bli förvånad om den inte förr eller senare skulle spruta in hela sin sats djupt inne i mig.

Vore gott med lite fitta nu…. du ser så våt ut… mmm.. min styva kuk vill komma in och mysa… leker med ollonet mellan dina blygdläppar först…

Härligt kåt bild Sonja,vackra sexiga fingrar som pullar en våt fitta,runkar kuken för fullt nu och tänker hur gott det skulle vara att slicka fittan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: