Kategorier
erotik Erotisk Film Onani

En kvinna som känner lusten under onani

En kvinna som känner sig kåt
När Sonja känner njutningen i fittan under onani.

Nu känner jag direkt hur skönt det blir när min klitoris får en välbehövlig stimulering under onani. Då är jag kåt igen och det är härligt eller hur? Det är egentligen bara så naturligt att få orgasmer helt på egen hand. Nu blev det inte särskilt privat den här gången eftersom jag visar en bild på fittan när det är skönt.

Efter att ha stimulerat min klitoris under några minuter i lugn och ro så är tiden inne. Orgasmen kommer precis som den gjorde under hela förra veckan. För mig så kommer sexlusten i perioder men den här gången så verkar den bli långvarig. Så det är bara att gilla läget. Sonjas sex kämpar hela tiden för att göra innehållet ännu bättre.

11 svar på ”En kvinna som känner lusten under onani”

Jag gillar verkligen att skriva om hur skönt det är under kvinnlig onani. Om jag blir kåt av att skriva ett inlägg eller svara på en kommentar då kan vad som helst hända.

Kicki morgonstund har guld i mun, vaknar ofta om morgnarna och känner mig kåt, kuken är hård så en morgon runk är ett måste, var kan man njuta med dig och din hungriga kärleksroman.

Exakt Lasse… kåtheten bara tilltar med åren; sexlust, längtan och behov likaså! Tacksam att jag kan, vill och vågar bejaka min sexualitet, min längtan och enorma behov. 😊🙂😉

Kicki ,jag gillar att du är med på denna sida, ett tecken på att vi lite äldre är kåta och sugna

Den fina fitta vill jag hjälpa till att pilla på. Den är så sexig att jag blir jätte kåt 😉

Men då så Kicki, ska vi ta och göra något vettigt med våra kåtheter kanske, hur löser vi detta Kicki 🤷🏼‍♂️ 💧🍆😘😘💞

Kicki är också här! Grymt KÅT och sugen på sköna Kär-leks-stunder; gärna tillsammans med både man och kvinna. Jag säger som Sonja; även äldre kvinnor blir kåta! Instämmer! Jag är hur kåt som helst! VÄLKOMMEN att njuta tillsammans med mig och min hungriga Kärleksgrotta!

Vacker härlig fitta som inbjuder och lockar till ljuvlig och skön stund. Mmmmmmm! Mums!

Åh så härligt kåt jag blev nu. Stenhård här. Redo. Finns där ngn som vill chatta lite kanske. Eller ses till och med. Så hård nu. Sugen på att slicka en härlig kvinna, bli avsugen, ett litet finger i röven kanske. Och sen långsamt först för att sedan knulla så härlig. Kicki var äääääääär du när jag behöver dina kåta kommentarer som gör att det nästan kommer spontant.
Wrrrroooommmmmm 🍆💧🤷🏼‍♂️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: