Kategorier
Amatörbilder Erotisk Film Onani

En kåt och mogen kvinna onanerar

Sonja är kåt under kvällen
Så här kåt blir Sonja under onani.

Det är härligt när njutningen kommer när mina fingertoppar stimulerar klitoris. Det har alltid varit ett enkelt sätt som gör mig kåtare igen. Min fitta blir snabbt våt men det kanske inte syns på bilden eller vad tycker du?

Jag mår bäst om jag kan onanera och få minst en orgasm en gång om dagen. Det blir samtidigt en positiv effekt för min sexlust. Nu har du fått sett vad en äldre kvinna gör i sängen när hon är kåt för nu blundar jag och njuter.

När det gäller mina klitorisorgasmer så tror jag inte att det går att utveckla dom ännu mer. Då är det tur att jag kan passa på att upptäcka mina blandorgasmer. För jag kallar dom så när både G-punkten och klitoris får stimulans samtidigt. Nu har jag flera sexleksaker som kan komma åt att stimulera detta mytomspunna område.

Avslutningsvis så tycker jag om att ligga med särade ben i sängen och visa en bild när jag är våt i fittan. Samtidigt så vill jag bjuda mina besökare på en erotisk film som är helt i min smak.

3 svar på ”En kåt och mogen kvinna onanerar”

På Sonjas sex så kan jag bland annat skriva om hur ofta jag onanerar när jag är kåt. Det börjar nästan alltid med att mina fingrar stimulerar klitoris för då kommer njutningen på en gång.

Om en stund så vill jag kanske använda en massagestav eller en dildo för jag har några favoriter som ger mig intensiva orgasmer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: