Kategorier
Onani

En bild på en fitta under onani

Sonjas fitta

Om du vill se en kåt och mogen kvinna då särar jag villigt på benen och visar min fitta. Nu är det också viktigt för mig att jag är bekväm i den här situationen. Allra bäst blir det för mig när du kan se hur jag onanerar just nu.

Nu är sovrummet inte bara ett rum för sömn och avkoppling. När jag ligger naken med särade ben i sängen då glider handen ner till min fitta igen. Det är alltid så skönt att känna kåthetens olika faser när jag stimulerar områden som får njutningen att nå nya höjder.

Om jag tänker efter så är det länge sedan jag onanerade mindre än två gånger i veckan. Min kåthet på egen hand är något som alltid har tilltalat mig. Att stimulera klitoris med fingertopparna gör mig inte bara kåt för jag får en orgasm också.

Jag tror att det är min stora nyfikenhet på hur min kropp fungerar sexuellt som har gjort att orgasmerna har blivit flera sekunder längre. Det är i alla fall så jag upplever dom nu.

Nu har det gått 10 år sedan jag skrev det här inlägget. Då är det kul med en uppdatering tycker jag! Min sexlust har då inte minskat under dom här åren för det är snarare tvärtom.

Det skönaste som har hänt är att jag numera kan få orgasmer när G-punkten i min fitta får stimulering för det kunde jag inte få tidigare.

2 svar på ”En bild på en fitta under onani”

När jag skriver om kvinnlig onani på den här bloggen då sitter jag ibland utan trosor. För då kan jag pilla på min klitoris och samtidigt känna att det är sant det som jag skriver.

På den här bilden så fortsatte jag att onanera även efter orgasmen. Eftersom jag kan få flera toppar så kan det faktiskt bli ännu skönare när jag kommer nästa gång.

Jag blev nyfiken på hur det skulle kännas att visa fittan när det är skönt. Nu blir det så mycket njutning som kommer mellan mina särade ben på grund av att jag ger klitoris en specialbehandling med fingertopparna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.