Kategorier
Intima Bilder Onani

Det är inte årets sista orgasm

Fittan är redo för en orgasm

Fingrar glider in i fittan igen under onani. Jag tror samtidigt att det blir en snabb orgasm. Tålamod är inte direkt min starka sida eller.

4 svar på ”Det är inte årets sista orgasm”

Så underbar bild! Jag har en hårig fitta och längtar efter en lite äldre man som älskar håriga fittor. Som kan ta tag fitthåret och ledeamig till den plats han vill ha mig på.Sen smiska fittan blöt o fin, som på den underbara bilden.. Sedan. vill jag få beröm för att jag har en så hårig fitta, och är så villig att öppna upp. Trots att det är genant att vara utelämnad till en snuskgubbe.. sen mer omtänksamt men uppfostrande smisk, på min generösa rumpa… exponerande båda hålen.. kanske få något oväntat därbak… Din bild ger mig massor av sköna tankar och längtan efter att bli omhändertagen av en riktig man som kan ta hand om en kvinna med stiga drömmar!

Tack för bild Sonja!

Sonja, din fina fitta savar ordentligt och dina fingrar slinker vant och lätt in. Vill se din fitta med en rejäl dildo som glider in och ut. Ser verkligen såsigt och gott ut detdär.

Jag blir så himla kåt Sonja när jag ser dina fingrar glider in i din våta fitta,du ska veta att det är superskönt att runka min kuk samtidigt som du pullar fittan och snart kommer spermasprutet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.