Kategorier
Amatörbilder erotik Intima Bilder sex

Blir lite kåt när jag tänker på sex

Sonja blir kåt när hon visar fittan

Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tänka på hur kåt jag blir av att visa fittan bakifrån på Sonjas sex. Att få känna sig så här utlämnad när mina besökare ser på hade jag ingen aning om. Då blir jag samtidigt lite generad när den bara ändan avslöjar alla detaljer. Det är också då som jag lever ut mina sexfantasier.

Sonja är kåt under onani

En av dom är att du ska få se en bild på mig när jag ligger och onanerar. För om sanningen ska fram så tycker jag om att sära brett på benen och visa min fitta

29 svar på ”Blir lite kåt när jag tänker på sex”

Det har du rätt i Ulf att jag har en pärla och känslig för beröring är den också, nu hade det suttit fint med en hård stor kuk i min kåta fitta, men jag har ingen till hands så det får blir en dildo istället ?//V

Jag läser alla kommentarer men det är inte alltid jag svarar direkt, du vet jag måste ju onanera ibland också?Men ett svar får du alltid. ?//Vera

Vad bra☺
Ja tycker att de är trevligt att skriva till dig för att de känns som att vi ligger ungefär på samma nivå ler eller vad tycker du?
Har du läst de ja skrev till dig på den förra bilden ?
? Ulf

Nej jag tog inte illa upp,men jag blev nog mest snopen av frågan för ingen har frågat mig innan, men nu vet du var jag eller vi rättare sagt står i dessa frågor. Men lite kåtsnack om våra bilder är bara upphetsande speciellt när det är många som är med och jag blir alltid våt i trosorna när jag läser era fina komplimanger om min fitta och Johns kuk. ?På er alla// Vera o John.

Hej Sonja
Ja hoppas inte att du eller någon annan tyckte ja gick för långt igår med mina meddelanden till Vera?
Och ja hoppas att du Vera inte tog illa upp på något vis?
För de va absolut inte min avsikt.

Kloka ord, Vera! Vi har, precis som du och John, valt att lägga ut privata bilder via Sonja. Vi har samma syfte också: att inspirera andra och särskilt då de som, liksom vi, har några år på nacken. Diskretion och integritet är A och O för oss, vilket Sonja erbjuder. Pino och Amelia

Syftet med våra bilder är ju att kvinnor och män ska bli kåta och nyfikna och kanske bli inspirerade att börja titta på sina egna kroppar och att ta på varandra. Puss på er alla som tittar på oss // Vera.

Nu finns det andra kvinnor som tittar in här men dom vill inte skriva kommentarer, det viktigaste är ändå att dom blir kåt av att se Vera & John 🙂

Jag håller på var vi finns också,vi är bara lite mer kåta än andra kanske och så tycker vi om att visa våra kroppar för andra. Jag vet att Sonjas sidor besöks av många och blotta tanken på att det är någon som gillar vad dom ser gör oss enormt kåta och gör att vi vill visa ännu mer bilder. Men vi håller hårt på integriteten precis som Sonja gör,och därför vet vi att henne kan vi lita på ? alla kåta där ute// Vera o John.

Absolut ja håller med till punkt och prickar.
Kvinnans fitta är helt underbar och ett måste för oss män.
Kvinnans sexualitet är vacker tycker jag.

Nu är det inte porr som vi sysslar med när du poserar naken och visar fittan. För en kvinnas lust och kåthet ligger mig varmt om hjärtat eftersom det är så skönt att vara kåt 🙂

Synd tycker jag men ja förstår till 100%?Puss på klittan Vera
Du kan också få en puss på din klitta Sonja så du inte känner dig utanför ☺

Du är en pärla Vera??
Finns här inga andra tjejer som läser detta som tycker om det ja och Vera skriver om som känner att de pirrat till lite i fittan bara genom att läsa det vi skriver om?
Ja finns i Skåne☺
Var finns du Vera??

Ja absolut det kommer,vi har ett helt USB minne fullt med nakenbilder så någon är där nog som jag kan sända till Sonja så fixar hon in den tror jag,eller hur Sonja? ? //Vera.

Okej ja förstår dig Vera?
Men kan vi då en bild på dina ljuvliga bröst iallafall?
Du vet ju var ja finns om du vill dela med dig snygging?☺?

Jag blir ju så klart smickrad av att så många vill se mig och skriver fina ord om mig, men att bli en som du säger Sonja ”utvikningsbrud” är ett stort beslut och det tar jag inte själv för John är ju också med på vissa foto. Vi håller oss till att visa oss här hos dig Sonja och vill inte vika ut oss privat. Hoppas det är okej ? Vera o John.

Först måste Vera bestämma om hon vill vara en utvikningsbrud som visar allt för dig 🙂

Nu kan jag faktiskt göra inlägg som kräver ett lösenord för att den ska visas. Då får du bestämma vem som får lösenordet för jag vägrar att lämna ut det till dom som frågar.

Absolut ja respekterar de?
Du kan va helt lugn om de nu blir så så kommer dina bilder inte vidare från mig va så säker???

Ja vi får se vi sparar det till jag har John hemma för det är han som fotar mig, sen tar jag egna bilder också men han vill nog bara med om jag ska skicka dom vidare ?//Vera.

Ååå Vera ja kan inte få nog av dina ljuvliga bilder på din kåta fitta??
Ja skulle vilja se dina härliga bröst också om det går att ordna ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: