... den ultimata njutningen

Hemligheten om G-Punkten

Till skillnad från män så kan kvinnor få orgasm på flera olika sätt bland annat genom klitoris, vaginal eller G-punkt stimulering. Vi kvinnor får lättast orgasm när vi onanerar men har vi en bra sexpartner så är det ingen större skillnad tvärtom. Det finns ett område för stimulering i slidan som kallas för G-punkten det är den som du ska hjälpa henne att hitta. G-punkten är en bönformad massa av nervvävnader lokliserad ungefär halvvägs mellan baksidan av pubisbenet och början av slidmynningen. Storlek och placeringen av G-punkten varierar från kvinna till kvinna, den är ungefär som storleken på en tiokrona och ligger 3 till 5 centimeter inne i slidan direkt bakom blygdregionens ben. Du ger henne en större njutning och nya sensationer när hon får en G-punktsorgasm.

Var...

Först måste du göra kvinnan sexuellt upphetsad på ditt sätt, jag blir det snabbast när han slickar min fitta eller genom onani. Hemligheten är att du ger henne njutning så nära en orgasm som möjligt för det är då som G-punkten är lättast att hitta.

För in två fingrar ungefär en fingertoppslängd in i slidan eller tills du känner en annan yta som är lite räfflad ungefär som gommen stanna där och tyck. Området innehåller erktil vävnad så den kommer att svälla,är inte så lätt att lokalisera, bland har kvinnan mycket svårt att hitta den så hon tror inte att den finns. Här är en enkel metod att finna den. För att undersöka detta område så ligger din partner ner med knäna böjda och fötterna platt på sängen, använd en liten kudde under hennes rumpa. Smörj in fingrarna innan dom förs in i hennes slida mot hennes mage. Dom ska ungefär tre till fem centimeter inne slidan, tryck med ett eller två fingrar mot den främre slidväggen i hennes vagina.

Eftersom den är omgiven med vävnad och finns djupt innanför den vaginala väggen så måste du kanske använda lite mer tryck än vanligt. När du stimulera rätt plats, så kommer den att svälla och den känns lite räfflad nästan som gommen. Flytta fingrarna sidledes, får hon skönt så vet du att trycket är på rätt ställe. Hon kommer att kunna berätta när du hittar denna känsliga plats, fortsätt att stimulera den och du kan känna att den blir fast och sväller ungefär som de erektil vävnad i en penis.

Hur...

Nu när du har hittat G-punkten, knästående mellan partnerns ben kan du använda tummen i andra handen för att försiktigt stimulera klitoris samtidigt. Denna kombination ger henne mycket intensiva känslor. Hon kan nå klimax i det läget, eller om du har ett alternativ så fortsätt på en annan position. Om din partner vänder sig fram och tillbaka kan du stimulera hennes G-punkt lättast om du ligger mellan hennes ben. Prova sedan att föra in två fingrar och gnid mot botten av den vaginala öppning, tryck uppåt med tryck på fingrarna tills du trycker på hennes G-punkt. Flytta fingrarna från rygg och sidledes. Du kan ge henne stor glädje genom att slicka hennes klitoris och stimulera G-punkten samtidigt. För in dina fingrar ner i hennes vagina och utforska den främre väggen. Flyttar hon sitt bäcken för att få kontakt med fingrarna så är du säkert rätt.

Många kvinnor njuter mest av att bli knullad bakifrån eftersom den ställningen stimulerar G-Punkten bäst. Det beror på mannens penis har bättre tillgång till den främre väggen av slidan. De flesta kvinnor behöver starkare tryck på framsidan av slidan, snabb rytm och en hel del friktion kan ge kvinnan en G-punkts orgasm. Många kvinnor får en känsla av behovet att urinera när G-Punkten stimuleras. Din partner kan behöva tömma sin urinblåsa innan ni börjar älska. Det är möjligt att genom att stimulera G-Punkten kan hon ejakulera en liten mängd klar vätska när hon får orgasm.

När jag är riktigt kåt så behöver han bara stoppa in två fingrar i slidan och stimulera min G-punkt så får jag en orgasm inom en minut.