fontänorgasm

  

Fontänorgasm!

våt orgasm!

  Vad är en fontänorgasm?

Fontänorgasm är kvinnans största sexuella upplevelse och njutning. Det är så himla skönt när det sprutar en klar genomskinlig vätska på sidan av urinröret i samband med orgasmögonblicket, andra namn är våt orgasm och sprutorgasm.

  Vätskan som rinner eller sprutar ut kommer från Skenes körtlar som finns på var sin sida om urinröret och kallas för den kvinnliga prostatan. Skenes körtlar enda funktion är att utsöndra, lagra och frigöra vätska under fontänorgasmen.

  Det luktar inte urin och det blir inga fläckar på lakanen, mängden varierar från några droppar till någon deciliter.

  Kvinnlig ejakulation går att läsa så sent som 1980. Experter som läkare gynekologer och psykologer hade alla fel som dömde dom stackars kvinnorna som kunde ejakulera.

  Du få räkna med en kvalitetstid på tio minuter till över en timme för att få en härligt skön fontänorgasm

  Det svåraste hindret att komma förbi är att det känns exakt som kissnödighet reflexmässigt kniper du ihop för att inte kissa på dig. Om du låter kroppen själv få bestämma och slappnar av fullständigt ingen muskel i underlivet får hållas spänd vid orgasmögonblicket. Krysta lätt utåt se film 3 då bildas det ett inre tryck som gör att vätskan sprutar ut stötvis med rytmiska, mycket sköna sammandragningar i samband med orgasmen.

  Ny information 2011-11-24 Dom Bartholinska körtlarna (där skenes körtlar ingår) sväller när du blir kåt och komprimerar urinröret för att förhindra urinering vid sexuell aktivitet.

Uppdaterad 2010-09-15 Se filmen The Art of Female Ejaculation

Som lite omväxling handlar den här sidan inte bara om våta orgasmer, det går även att få lite andra tips som kan kännas behagligt Female Masturbation

Dags för korta filmer igen, en kvinna som sitter i en fåtölj med särade ben och onanerar till slut får hon lön för mödan ;)

En kort historia om kvinnlig sprutorgasm

Jag trodde fontänorgasmer var något onormalt fyra kvinnor berättar.

Det går bra att komma även när du står på alla fyra *ler*

Dom kvinnor som fortfarande inte är övertygad önskar jag träffar någon med magiska fingrar en sån är Axel Braun läs mer om hans bedrifter.

The Myths & Truth About Female Ejaculation

Nu går vi in och lär oss lite Teknik

Sanning om kvinnlig ejakulation

TACK till alla som har följt mig genom åren, nu bjuder jag tillbaka genom att lägga in filmer om fontänorgasm på Sonjas erotik


pussy

  Fontänorgasm är njutningsfull och skön intensiv och varar lite längre än en klitorisorgasm....

  Du kan gå in och läsa en sida på engelska sedan drar vi vidare!

  Alla kvinnor kan lära sig ejakulera! Du också för alla kvinnor har dom parauretrala körtlarna som vätskan kommer ifrån.
  Smek g-punkten med fingrarna eller med en sexleksak glöm inte förspelet. Smek klitoris och andra sköna ställen så att fittan blir varm, fuktig och pulserande.
  En partner som du är lugn och trygg med som du vågar prata med vad som är skönt just för dej. Studera gärna det här erotiksidan tillsammans, det finns både gratis filmklipp och länkar med mera information.
  Känner du dig kissnödig är du nära att "squirta" då får du inte knipa ihop "då vågar du inte komma"
  Istället för att hålla in, pressa utåt. Krysta lätt i orgasmögonblicket. När du gör det rätt så kommer du i en härlig orgasm det är helt fantastiskt skönt!

  Nu går vi in och läser om kvinnlig ejaculation är möjlig och längst ner nio olika steg fram till klimax.

Vi tittar på några filmklipp där en tjej kommer i en lång skön orgasm med hjälp av en G-punktstav

  Här kan du köpa en liknande tigermönstrad g-punktsstav

  Vad tror du äkta eller fejkat? Det går att få flera våta otroligt sköna orgasmer efter varandra!

  Vi besöker en kvinna som heter Annie hoppas hon är hemma, hon berättar hur det var tidigare, om hur illa dom stackars kvinnorna blev behandlad "bara" för att dom kunde få en fontänorgasm. Dessutom har hon fyra sidor där hennes besökare har skickat in sina berättelser det är från både män och kvinnor. Annies Guide to Female Ejaculation

Från Gästboken: Hej, jag har en tjej som får fontänorgasm varje gång vi älskar, minst 5 gånger sprutar hon. Det är jätteskönt för henne, så även för mej det blir en extra krydda i sexlivet. hon 47, jag 52...har aldrig upplevt det tidigare med andra kvinnor,men jätteupphetsande ska ni veta.

Tack till er som länkar till den här sidan så att fler hittar hit ni är BÄST!
Kram på er!

Site search Web search

powered by FreeFind

Filmklipp

Sanning om kvinnlig ejakulation

Female Ejaculation Myth or Reality

Du vet väl om att det är skönt att använda sin favoritleksak först så du blir riktigt kåt, vi ser en film om en pärlvibrator.

Female ejaculation

The G-Spot & Female

Female Ejaculation Articles

Filmklipp

Copyright ©2012 sonjabengtsson.se
Citera gärna, men ange källan.