Kategorier
Erotik

Vill du vara med på en högklackad åktur?

En kåt och högklackad kvinna

25 svar på ”Vill du vara med på en högklackad åktur?”

Jag tar gärna en ”åktur” med henne. Högklackat är sååå sexigt! Har alltid gått igång på det. Min växelspak är redo för hennes behandling.

Hon kan få ett motorstopp ibland när kuken halkar ur fittan. Men det är bara att gilla läget och lägga i ettan för att rida långsamt.

Svara

Ja, ombyte förnöjer, Sonja. Innan hon lägger i högsta växeln vill jag gärna slicka hennes fitta till sköna orgasmer.

Vem vet först måste du kanske slicka på hennes röda och nymålade tånaglar. Men det är inget krav för att hon ska rida en kuk i baksätet.

Svara

Absolut,slickar gärna hennes tår fötter och ben fram till fittan där jag slickar henne tills hon ber om kuk…

Det är klart att hon bönar och ber om att få kuk för så brukar jag göra.

Så härligt Sonja,skulle gärna vilja höra när du bönar och ber efter kuk för då ska ge dej en riktigt skön ridtur på min hårda kuk..

Det är jobbigt att hela tiden böna och be om att få kuk. Det är annat med min dildo för den börjar att vibrera när den kommer på att aha det är därinne som jag ska arbeta idag igen. Vilken stackare ingen rast ingen ro.

Ja stackars din dildo som får jobba och slita så hårt varje dag…vore nog bättre med en kuk istället och en tunga som gör sitt jobb därinne…

Nu kan det faktiskt var den hårda växelspaken som fick den här kvinnan att tänka på någonting annat än själva bilkörningen. För det är inte trafiksäkert att fingra på fittan när kåta kvinnor kör bil. Dessutom så lär det vara förbjudet.

Svara

Det är inte bra om det börjar att gå grus i maskineriet. Då brukar en blöt och kramande fitta göra susen i musen.

Svara

precis så sonja skall styrspaken fungera fullt ut behövs mkt kramande o få tömma behållaren helt då brukar den gå igång igen.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: