Kategorier
Erotik Onani

Värmen och kåtheten börjar komma så smått

Kåtheten värmer Sonjas fitta
.

Om jag ska få i genomsnitt en orgasm om dagen då måste jag samtidigt onanera mera. Det gör jag så gärna med eller utan sexleksaker. Att få den första G-punktsorgasmen med hjälp av en speciell vibrator var också en fantastisk upplevelse för mig. Nu trodde jag jag alltså att jag var fullärd under kvinnlig onani men så är det då inte. Min orgasmförmåga är med andra ord under utveckling när kåtheten kommer.

På Sonjas erotik så kan jag på ett enkelt sätt också visa vad som är den sanna njutningen för mig. Det gör jag genom att sära på benen och visa en bild på min fitta. Tänk att det kan var så här skönt för en kvinna att vara kåt! Då kan jag inte låta bli att ha två fingrar på var sin sida om klitoris och gnugga runt i cirklar. Nu är det så klart bara en del av min onaniteknik som jag visar just nu.

Ett annat är när några fingrar råkar halka in i fittan eller i slidan om det ordet låter bättre. Att få höra det blöta ljudet när jag fingerpullar är både härligt och lite kul. Under normala omständigheter så brukar jag också ha en dildo som ger mig en vaginal stimulering. Jag har flera i olika längder och grovlekar men ikväll så får dom ligga kvar i byrålådan. Att ha en sexleksak inne i vaginan samtidigt som mina fingertoppar retar klitoris är lika med orgasmvarning.

Kåtheten i fittan under orgasmen

Det är också då som orgasmerna börjar att rulla in en i taget. Jag har än så länge inte märkt att min fitta har några begränsningar när nästa orgasmtopp kommer. Nu blir jag till slut fullständigt tillfredsställd och då slutar snart min onanistund för den här gången. Avslutningsvis så är det här bara mitt sätt att visa hur kåtheten är för mig när jag onanerar.

4 svar på ”Värmen och kåtheten börjar komma så smått”

Nu kan jag vara mitt inne i en intensiv orgasm när jag visar fittan under onani men osvuret är bäst.

Svara

När jag onanerar då känns det härligt med en klitorisstimulering där jag har ett finger på var sin sida och gnuggar runt med mjuka rörelser.

Svara

Härlig bild på din sugna fitta Sonja..ser så inbjudande ut..vill också känna och smeka din klitoris tills den blir alldeles svullen..blir alldeles hård och kåt här när jag tänker på hur jag suger din klitoris ..kram

Jag tycker om att stimulera min klitoris med fingrarna men det slår inte en mjuk och böjlig tunga. Nu kan jag inte få oralsex när jag är våt och sugen för då är det bara att onanera själv tills orgasmen kommer.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: