Kategorier
Amatörbilder Erotiskt bildspel Onani

Vaknar tidigt och känner en härlig sexlust

  • Sonjas sköna fitta under orgasmen

Att få avslöja min starka sexlust på Sonjas erotik är en härlig utmaning för mig. Om du har följt mig tidigare då vet du säkert också att jag inte är någon surpuppa.

Det är skönt att få göra något med fingrarna som jag njuter av och då tänker dom flesta säkert på onani. Nu är det bara naturligt att vårda sin egen sexlust på egen hand.

När jag onanerar då är det härligt med cirkulära rörelser runt min klitoris för det är en teknik som ingår i min personliga guide om jag ska få en orgasm med en styrka som en tornado.

  • Nu är Sonja kåt när hon visar fittan på Sonjas erotik.
  • Det är härligt att styra njutningen med fingrarna till en orgasm.
  • Jag är en kvinna som visar när kåtheten är skön.

7 svar på ”Vaknar tidigt och känner en härlig sexlust”

Jag har onanerat mer under den pågående pandemin för när dagarna börjar att bli allt för trist då är orgasmen mitt guldkorn i vardagen.

Svara

Det är härligt att visa fittan för då får andra se hur jag onanerar när min upphetsning har nått en högre nivå. Nu spelar det ingen roll viken tid på dygnet som jag vill ha det skönt för det har blivit mycket onani för mig under småtimmarna och på morgonen. Det är förstås vanligast på kvällen vid sängdags för då glider trosorna av och handen glider ner till mina särade ben. När jag känner hur mina fingrar gör mig kåt då kommer orgasmen om en stund när jag vill ha den.

Svara

Det är bara trevligt om besökarna gillar min fitta samtidigt som jag har det skönt under onani. Nu slutar det med att jag får en äkta orgasm och då då blir bilden mer intressant tycker jag.

Svara

Jag gillar att visa njutningen mellan mina särade ben när jag onanerar för då blir fittan så här blöt före en orgasm.

Svara

Det är alltid skönt när jag ligger i sängen och onanerar med fingrarna och om sanningen ska fram så är det orgasmen som gäller.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: