Kategorier
Avsugning Erotik

Sex redan vid den första träffen är det fel?

En träff med sex

Jag har sugit kuk och haft sex ett antal gånger under den första träffen eftersom det kändes rätt mellan oss och när jag är kåt då kan vad som helst hända. Om ett par passar bra för varandra så är det inte säkert att sexlivet blir bra och då är det inte hållbart i längden. För om t.ex. inte kvinnan kan få en orgasm med sin partner då är det något viktigt som fattas för henne och hon får börja använda fingrarna igen för att komma.

12 svar på ”Sex redan vid den första träffen är det fel?”

Min fru har börjat med att hjälpa en nyinflyttad man i vårt villaområde med städning. Han behöver hjälp två gånger i veckan och hon är arbetslös och har blivit hemmafru i stället så hon har tid. I går var hon och städade, i nästan tre timmar. Hon log när jag frågade om det hade blivit rent och fint hos Ove! Jag kände på hennes fitta, stack in ett finger,den var plaskvåt, sperman droppade ur musen på henne. Vad skall jag göra? Jag har tänkt att om hon sköter det som tills nu så kan hon fortsätta städa! Jag blir också kåt av hennes städande.

Helt okej men några anmärkningar.

Med västra handen bör hon ta hand om pungen, massera kulorna mjukt. Fingrarna kan med fördel glida ner i stjärtskåran då och då.

Med högra handen runkar hon lätt, känner hur skaftet sväller och bultar till max.

Läpparna rätt placerade men kommer givetvis att snart att bytas ut mot ännu skönare läppar.

För gissningsvis åtta år sedan så träffade jag en kvinna sådär hux flux! Hon bjöd hem mig till sitt radhus, och det blev puss och kram! Hon sa dock, att sex är uteslutet! “Det måste till mycket mer för det! Och jag kan helt koppla bort mina drifter när som helst och hur länge som helst”!
Jag svarade givetvis: OK detta förstår jag! Detta är ditt val!
När jag senare kom hem på kvällen, så mailade jag ungefär så här till henne: Tack för mig! Jag är tyvärr inte intresserad av en kvinna, som helt kan stänga av sina drifter! Senare på kvällen så ringer denna kvinna och vill förklara sig! Nej! Nej! säger jag! Tack och adjö!

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.