9 reaktioner till “Se hur fint Pino har juldekorerat Amelias tuttar”

 1. Tre kåta damer och en kuk, det går ju inte ihop. Men du har underbara bröst Amelia, stora, sexiga och kladdiga😎

 2. Det var inte dåligt! Fullfräs på julkorven ser jag. Gud! Vad kåt jag blir. Jag börjar redan smeka min fitta. Jag riktigt längtar efter att få runka och suga Pinos kuk. Amelias fitta slickar jag samtidigt som Pino knullar mig bakifrån – delad glädje är dubbel glädje. Bella.

 3. Nu är det jul igen och julstöket är i full gång. Här finns både julkorv och kulor i granen, juldekorera kan vi också. Vad sägs, Sonja, behöver du inte få smaka på julkorven och bli fint dekorerad – du får själv välja var dekorationen ska vara?! / P & A

   1. Klar du ska smaka på julkorven. Är det OK Amelia smeker din fitta under tiden som du tar hand om korven och kulorna så att du är riktigt våt och kåt, så att korven glider in i fittan lätt som en plätt?

   2. Jag smakar gärna på den korven! Ska hjälpas åt, Sonja? Om du suger kuken så slickar jag pungen. Amelia kan smeka våra fittor. Det blir en kalasstart på julen. Bella.

     1. Nu är ni helvilda! Tre kåta damer som alla är som galna i min kuk. Hur ska jag orka med er alla. Tänk på att vi måste spara lite så att tomten kommer med hårt paket. / P

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.