Kategorier
Erotik Sex

Sambopar söker en skicklig älskare

Hej! 😉Vi är ett trevligt sambopar från Borås som söker efter en charmig och seriös älskare för återkommande heta möten om man klickar med varandra med min man som åskådare. Helst en mogen, viril och uthållig man mellan 55-70 år men ålder är bara en siffra. Viktigare är personkemi och attraktion.

Vi söker en återkommande kontakt med dig som älskar sex, älskar att slicka en kvinna och prioriterar hennes utlösning lika mycket som din egen utlösning. Helst inom en radie av 10 mil max. Vi söker både en social och sexuell kontakt. Att vi kan hitta på saker tillsammans både i sängen och utanför den. T.ex en mysig middag med en förväntansfull flirt innan dessert.😉

Eftersom min man har erektil dysfunktion så fungerar inte han och jag längtar som kvinna efter att bli sexuellt bekräftad med mycket närhet, passion, värme, känsla och uppskattning. Viktigast för oss är känslan och min man som vill njuta av att en annan man tar mig som kvinna sexuellt framför honom.

Jag älskar mjuksex med kyssar, smekningar, massage och olika ställningar men inte analsex. Känner du att du passar in på denna beskrivning så är du välkommen att höra av dig. På kik heter vi SEI67. Email : christersvensson600824@gmail.com. Mobilnummer: 072 725 54 64. Kram Saga&Christer. 

11 svar på ”Sambopar söker en skicklig älskare”

Hoppas ni får till det med många heta träffar!
Vänliga hälsningar från James och en lång, skön tungkyss till dig, Saga 😉.

Hej James!
Det hoppas vi också på. Inte så lätt som människor tror att hitta en vettig kontakt. Tack! /Saga&Christer.

Hej Saga!
Vilken fantastisk man du har i Christer som vill ge dej underbar njutning med en annan man 🙂
Jag skulle gärna tillfredställa dej men antar att avståndet är för långt mellan oss:(
Puss å slick Saga;)
Lycka till Christer 🙂

Hoppas du hittar någon. Så du får härlig sex med slick, smek och sug och många orgasmer. Själv bor jag alldeles för långt bort😊

Då hoppas jag verkligen att ni hittar en älskare som kan ge en kåt kvinna mer än vad hon önskar sig.

Svara

Hej Sonja! 🙂
Saga här som skriver och har några frågor till dig kvinna till kvinna eftersom jag känner att jag behöver någon att bolla mina tankar och funderingar med. Jag tycker att din sida för övrigt är toppen både för män och kvinnor som vill få utlopp för sin sexualitet. Jag anser mig vara stark i min sexualitet och jag vet vad jag vill fantasimässigt. Eftersom min man tillåter mig att få uppleva olika fantasier. Tack Christer! ❤️ Vi har fått några svar på vår annons som känns intensiva precis som jag tycker sex skall vara men sedan märker jag att svaren tappar i intensitet efter några dagar och då tolkar jag det som ointresse och mitt självförtroende och självkänsla som kvinna vacklar då. Sedan kan jag känna att om jag visar precis hur jag är att jag är en passionerad, kåt, driven, sensuell, sexig och stark kvinna sexuellt som jag hoppas att många män vill ha så backar många män för mig när jag som kvinna tar för mig för då blir jag för mycket för dem. Jag känner det även om de inte säger det. En kvinna får inte ragga/stöta på en annan man. Det är /har alltid varit mannens roll. Jag känner att jag anpassar mig beroende på om det är en man som gillar att bli uppraggad eller inte och jag vill inte behöva göra det. Jag vill vara JAG men tappar mig själv om jag ska behöva anpassa mig hela tiden. Har du något råd hur jag ska tänka /göra? Tack än en gång för en mycket mysig och trevlig sida! Kram Saga&Christer. 💗

Hej Saga&Christer

Jag kan nästan ana hur stolt Christer är som är sambo med en kåt kvinna. 🙂 Nu sitter kanske det gamla och mossiga fortfarande kvar att en kvinna som älskar sex är ett luder men när en man har många kvinnor då är han en riktig kvinnokarl. Saga nu ska du inte ha en lägre självkänsla bara för att svaren blir färre. Då är det snarare mitt fel som inte har rätt besökare på bloggen.

Saga jag tycker inte att du ska anpassa dig ett dugg för du ska visa din sexualitet och kåthet utan hämningar. Då blir det både naturligt och erotiskt eller hur? Nu kan jag bara fantisera om hur du gör men det vore konstigt om du snart inte känt en tunga mellan dina särade ben. 🙂 Nu handlar det i slutändan om att hitta en älskare som kan tolka en kvinnas njutning och ge dig det du vill ha. Om han backar som du skriver då håller han inte måttet eller också har han inte dom kunskaper som krävs för att tillfredsställa en kåt kvinna.
Nu har ni min mailadress så ni är välkommen att skriva där om det är något speciellt.
Kram från kåta Sonja.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.