Pino & Amelia

Ett erotiskt bildspel

 

Pino och Amelia är ett par som vill visa att sex och erotik kan vara oerhört spännande och givande i mogen ålder. På samma sätt som Sonjas blogg inspirerat oss, hoppas vi kunna inspirera andra till att vara sexuellt wild & crazy.

29 svar på ”Pino & Amelia”

Underbart sexiga bilder!! Min kille bor i en annan stad.,., Hittade hit i då mitt sug efter fylld fitta är stor. Älskar även kvinnor med sköna bröst som Amelia har.. Underbara bilder som får mig att trycka in zucchinin längre och ta heta bilder av mig själv.

Hej Kicki!!!
Är du sugen på att sexchatta lite. Blir så kåt när du undrar om nån gillar att slicka fitta. Jag blir så hård när jag slickar fitta. Du får gärna sitta på mitt ansikte och låta min tunga och mun leka fritt tills du skakar av njutning. H/steffe

Ljuvliga bilder på Er – TACK Pino & Amelia! Själv är jag kåt och hungrig på sex – näst intill hela tiden! Jag bara längtar efter att få bli och vara sexuellt “wild & crazy” tillsammans med någon/ några; män och kvinnor, som har samma lusta/ längtan, önskan och behov. Min aptit på sex bara ökar i takt med åren. Tacksam!

Så är det nackdelen med stor kuk är att den aldrig blir hård, jag vet det med min 26,3cm kuk. Men dessa kvinnor gör så att kuken orkar resa sig i iallafall och inte bara hänger vid stånd.

skönt att höra att det finns fler med samma problem! Även att dessa bilder är upphetsande så vill inte min (utan att skryta) 27,8cm kuk resa sig den bara hänger och är mjuk trots praktstånd. Men jag är van att få runka kuken mjuk. Och finns det någon kvinna som vill knulla en så stor och mjuk kuk? Jag är nämligen oskuld.

Vilken vacker mogen och sexig kvinna du är Amelia, en 10 poängare. Du har kåtat upp mig många gånger, och min fru har fått kåt gubbe i sängen?

Sköna bilder. Det gör mig varm och kåt. Är ensam under veckorna och vill ha lite fint att titta på.

Bilderna är medryckande till att bli ändå kåtare. Kan det gå att vara sådan hela dagarna? DEt verkar bli ett kroniskt tillstånd. Speciellt om jag tittar på Sonjas blogg.

Så underbart… Den där Amelia hade man ju gärna smakat på… Äldre kvinnor är det bästa… Inga krusiduller där

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.