Orgasmer

Klitorisorgasm

Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen, dom flesta kvinnor måste ha en eller annan form av direkt stimulering av klitoris för att få en orgasm. Klitorisorgasm känns som en våg av muskelsammandragningar som strålar ut från klitoris och går igenom min kropp. Det snabbaste och enklaste sättet för mig att få en klitorisorgasm är när jag onanerar med fingrarna. Om jag tar många långsamma djupa andetag strax innan jag når klimax så upplever jag att orgasmerna blir betydligt djupare.

Eftersom jag är bortskämd med ett bra oralsex så kommer jag nästan alltid när en fladdrande tunga retar området runt min klitoris. Om jag använder en klitorisvibrator så har den nästan en orgasmgaranti med sina sköna vibrationer, då får jag orgasm väldigt snabbt.

Sonja får orgasmer under onani
När Sonja onanerar på det här sättet då kommer klitorisorgasmen.

Vaginal orgasm

Vaginal orgasm kallas även för livmoderorgasm som ger djupare sammandragningar och njutningen sprider sig över hela bäckenområdet. Den vaginala orgasmen uppstår om en penis eller en dildo är långt inne i slidan och pressar mot livmoderhalsöppningen. Det finns även ett område där urinröret ligger närmast slidväggen som när det stimuleras kan framkalla vaginala orgasmer. Den beskrivs som dovare, djupare och mindre koncentrerad än en klitorisorgasm.

”När kuken glider fram och tillbaka i fittan så känner jag en varm känsla, jag börjar förlora kontrollen och börjar kippa efter luft. Sedan så håller jag ofrivilligt andan med en spänd mage för att göra en kraftig utandning när orgasmen kommer, det är så himla skönt att jag bara vill skrika i extas.”

Sonjas vaginala orgasm

Blandorgasm

Blandorgasm är en orgasm som är en kombination av två orgasmer till exempel en klitorisorgasm och en vaginal orgasm. Jag känner mig som en tjatmoster när jag gång på gång skriver att mannen ska smeka området runt klitoris under samlaget för annars får kvinnan göra det själv och då är du ingen gentleman.

När min G-punkt och klitoris stimuleras samtidigt då får jag underbara orgasmer som tilltar i styrka.

Zonorgasm

Zonorgasm kan uppnås när kvinnor är väldigt kåt och det sker smekningar på någon erogen zon, som bröst och bröstvårtor, insidan av låren eller på något annan skön zon, då kan kvinnan få orgasm utan att fittan vidrörs.

Orgasm i sömnen

Många kvinnor får orgasm i sömnen klitoris kan svälla ungefär samma som mannens penis brukar göra. Du drömmer kanske en skön sexdröm och var din hand befinner sig någonstans, det får mina kåta besökare räkna ut själv. Ingen vet vad som pågår när vi sover, så sov så sött i natt kanske handen söker sig innanför trosorna och pillar om du nu har några på dig *LER*

Multipel orgasm

Dom flesta kvinnor har förmågan att vara mångorgasmiska utan att själva veta om det. Multipla orgasmer eller pärlbandsorgasm är flera orgasmer i snabb följd med flera toppar. Avståndet mellan orgasmerna kan vara så kort som 10 sekunder till ett par minuter. Den andra och tredje orgasmen beskrivs ofta som kraftfullare.

Du måste tro att du kan få en andra orgasm eller flera. Ett långt förspel och att stimulera flera njutningspunkter samtidigt. Smek inte klitoris för mycket och avbryt smekningarna om du är nära att komma, vänta en liten stund för att bygga upp din kåthet i flera steg, högre för varje gång så kommer orgasmen i långa vågor av njutning….

G-punktsorgasm

Du kan få mycket starka orgasmer genom att få din G-punkt stimulerad. G-punkten upptäcktes 1944 av Ernest Gräfenberg det är ett område strax intill slidöppningen ca tre till fem centimeter in i slidan där det finns mjuka lite svampiga vävnader, nära urinröret. G-punkten sväller och blir blodfyllda när kvinnan blir upphetsad det kan framkalla en känsla av kissnödighet som du måste komma över. Sök efter din G-punkt eller G-spot strax innan en klitorisorgasm den ger dig härliga explosiva orgasmer.

Du kommer lättare åt den om du sitter eller hukar dig ner, om du inte har väldigt långa armar! Stoppa in ett eller flera fingrar tre till fem centimeter in i slidan Där finns det mjuka och lite svampiga vävnader som känns en liten utbuktning. Tryck uppåt framåt mot den främre slidväggen. Vicka på fingrarna hårt fram och tillbaka i en kom-hit-gest. Om du känner en lustkänsla är du på rätt ställe. Känner du dig kissnödig så är det bara för att g-punkten ligger nära urinröret. Så det är ingen fara på taket! det är bara att fortsätta att trycka hårt fram och tillbaka. Tålamod och nyfikenhet råder så ge inte upp i första försöket.

Min sida om G-punkten

Läs mer om G-punkten

Ett svar på ”Orgasmer”

Så härligt beskrivande av den fina stunden en man kan ge tjejen.
Jag älskar o ligga nära fittan o njuta,av att se fittläpparna smeka mina fingrar när jag masserar g-punkten,uppleva hur fittan formligen sprutar kåtsaft när hon kommer.
Älskar o använda fingrar o händer o tungan lääänge,min egen inställning är att hellre,ge än att få????
markgreve på kik.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.