Kategorier
Amatörbilder Onani

Orgasmen pulserar i min fitta

En fitta som får orgasmer med jämna mellanrum
Orgasmen kommer när Sonja visar fittan under klitorisstimulering.

Det är så skönt för mig när kåtheten kommer tillbaka igen. Då kan jag samtidigt stilla mitt sexbehov genom att tillfredsställa mig själv. Nu händer det nästan dagligen att jag ligger helt naken i sängen med särade ben och onanerar. För mig så kan det inte bli för mycket fitta på Sonjas erotik eftersom det är en kvinna som njuter på riktigt. Den här gången så blev det minst en klitorisorgasm.

6 svar på ”Orgasmen pulserar i min fitta”

Att saften kommer i min fitta när jag är kåt är väl ingen större överraskning. Nu gör en tunga på min svullna klitoris minst lika gott som när jag använder fingrarna under onani.

Det som jag med stor säkerhet vet är att orgasmen kommer ofta när jag får oralsex.

Svara

Vilken fin fitta. Önskar att den vore framför mig, nu. Gärna flera sådana fina fittbilder, kuken ställde sig direkt

Det är bara så härligt att ligga med särade ben och visa min fitta när jag är så här kåt under onani. Min ide på Sonjas erotik är att ge besökarna en speciell upplevelse när en äldre kvinna onanerar med fingertopparna.

Svara

Nu särar jag alltid som på bilden mina ben när någon ska till att slicka min fitta. Nu börjar underlivet redan att dunka bara på tanken att jag ska få en sån behandling.

Det är möjligt att jag har lätt för att bli kåt men det är inget som ger mig skamkänslor. När tungan ger fittan en skön behandling då får jag en orgasm minst lika snabbt som när jag onanerar.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: