Onanera

Att onanera är ett härligt sätt att ge sig själv njutning. Unga tjejer börjar att onanera redan när dom är i början på puberteten men en del gör det betydligt tidigare.

Jag upptäckte av en ren händelse genom lek med underlivet att det kändes skönt och då lärde jag mig att stimulera mig själv fram till en orgasm. Det var därför som jag fick en positiv bild av att onani är någonting behagligt redan i unga år.

Så här brukar Sonja onanera
  • Jag är en kvinna som gillar mina onanivanor.
  • Det är mitt sätt att nå en hundraprocentig njutning.
  • Jag onanerade senast igår i sovrummet.

Att onanera är naturligt så ingen behöver känna skam och få skuldkänslor för det är en naturlig del av vårt liv. Vi har fått klitoris för njutningens skull och för att vi ska få orgasm när vi smeker oss mellan benen. Åtta av tio kvinnor onanerar regelbundet enligt en ny undersökning så tro inte att du är ensam för även jag gör det.

Utveckla dina egna lustar och personliga behov genom att onanera. Det får bli en självstudie av ditt underliv och var du har dina njutningspunkter. Så se det som ditt examensarbete fram till en eller flera härliga orgasmer.

Ditt sexliv blir bättre och din sexlust ökar under onani. Det kan aldrig bli för mycket av det goda när du känner dig kåt och det börjar att pirra mellan benen. Då kan du enkelt tillfredsställa dina lustar utan att vara beroende av någon annan person.

Onani och avslappning

En förutsättning för att det ska bli skönt är lugn och ro och att du känner dig avslappnad. Det går inte tänka på vardagens bekymmer för då når du aldrig klimax. Om du till exempel tänker på vad du ska ha för mat till middag då kommer du aldrig! Fokusera inte heller på orgasmen för när den kommer då blir det en behaglig överraskning.

Dröm dig bort och fantisera om det som gör din fitta våt, det är inget att skämmas för alla har vi våra erotiska fantasier.

  • Elsa tycker om att onanera
  • Sonjas fitta när hon är kåt
  • Jag är kåt när klitoris får stimulering under onani.
  • Det är viktigt att känna efter vilka rörelser med fingrarna som känns bäst för stunden.
  • Det är härligt att upptäcka sin sexualitet och orgasmförmåga.

Tag fram en spegel och se din fitta när du onanerar tänk på att det blir skönare om klitoris är fuktig, använd det bästa glidmedlet som finns, det är gratis så in med fingret i slidan och smörj in din klitoris för det gör jag själv flera gånger under onani.

Upprepa när det behövs om du är för torr vilket jag betvivlar 😉 det går även bra med saliv eller varför inte lyxa till det med ett glidmedel? Det vanligaste är att du med cirklande rörelser använder fingret runt klitoriskåpan och inte direkt på, stryk och massera längs med dina fuktiga blygdläppar där klitoris har sina förgreningar och andra ställen där det känns skönt.

När orgasmen kommer

När du närmar dig orgasm då försvinner klitoris in en bit i klitorishuvan och den blir svårare att hitta. Du roterar ditt underliv, kanske upp och ner i juckande rörelser utan att gå upp i brygga vad vet jag. När det blir skönt då kniper många kvinnor ihop låren och onanerar ännu snabbare och hårdare du får inte sluta för då blir det svårare att komma.

Det finns säkert tusen olika sätt att onanera. Det är bara du som känner till var det känns skönast och glöm inte att använda sexuella fantasier när du pillar. Åh Gud vad kåt jag är när det börjar snart dra ihop sig i fittan.  Nu går det igen och det är så härligt!

Det är skönt för Sonja att onanera
  • Jag tycker att det känns så skönt i fittan under orgasmen.
  • Nu har du sett tre bilder på en kåt kvinna som njuter.

Älska din fitta. 33,9% av kvinnorna tycker att deras könsorgan är vacker. 15,5% tycker ej om den. Hur får kvinnor orgasm: 82% av kvinnorna onanerar 15% gör det inte. Ungefär 12% av kvinnorna får aldrig uppleva en orgasm. Av dom kvinnor som onanerar säger. 66% att dom alltid får orgasm. Älska ditt könsorgan och mer statistik finns att läsa på den här sidan.

Onanera med sexleksaker

När jag är ensam och vill ha sexuell njutning då onanerar jag helst med fingrarna men ibland så kommer en massagestav fram om jag vill ha något i fittan. Använder jag mig av en rabbit vibrator då håller jag den på ett sätt så att mina känsligaste punkter i slidan stimuleras så mycket som möjligt och det är i första hand mot min G-punkt. Sedan behövs kanske en liten justering av klitorisretaren mot min klitoris för att den ska bli så effektiv som möjligt.

Är det en vanlig vibrator då föredrar jag en mjuk trots att ett hårdare material fortplantar vibrationerna på ett bättre sätt men det kompenserar jag genom att smeka klitoris med fingrarna. Nu behöver vi inte ha vibratorn inne i fittan för den går alldeles utmärkt att använda på andra ställen där vibrationerna känns sköna, för mig är det området runt klitoris men ALDRIG direkt på.

Att onanera med en sexleksak

Om du som jag är en lycklig ägare av en G-punktsvibrator då finns det några råd som jag kan ge dig. Använd den först när du är rejält upphetsad, den böjda toppen av vibratorn ska alltid vara mot magen till och stoppa inte in den för långt. Tryck den sedan hårt mot din G-punkt och låt vibrationerna göra arbetet, om du känner dig kissnödig så är du på rätta ställe, ignorera den känslan så får du snart din orgasm.

Jag har förbättrat min egen onaniteknik för den är under ständig utveckling och då blir fantastiskt skönt. När min sexuella upphetsning blir så maximal som möjligt då får jag en mycket intensiv och tillfredsställande orgasm.

Här kan du besöka min blogg om onani på Sonjas erotik

Eller varför inte kika in på min andra blogg med liknande innehåll Sonjas heta sexblogg

 Kvinnors onani

 Läs om hur andra onanerar

27 svar på ”Onanera”

Det är härligt när kåtheten kommer på egen hand och det behöver inte bara vara i sängen eller soffan som fingrarna gnuggar klitoris. Att onanera utomhus på en plats som är fri från insyn är en spännande och skön upplevelse. Det kan t.ex. vara på balkongen, uteplatsen eller varför inte i solstolen? En hand som glider innanför bikinitrosorna är aldrig fel tycker jag.

Svara

Hej!
Vi är ett par som lever öppet, har gärna sex med andra och har bejakat vår kåthet, om vi vill skicka bilder till dig, hur gör vi då?

Under den här veckan så har jag onanerat fyra gånger, hur många gånger har du gjort det?

Svara

Jag tycker om att ligga med särade ben i en säng och känna när fingrarna gör gott under onani. Sedan är det inte helt fel med alla må-bra-hormoner som utsöndras under orgasmen.

Svara

Nu är det Nyårsafton och jag har redan onanerat och fått en orgasm som heter duga, samtidigt så vill jag passa på att önska mina besökare ett riktigt Gott Nytt År!

Svara

Tack för din sida, en inspirationskälla när kåtheten smyger sig på i ibland när man ligger i sin ensamhet. Jag har en kvinna som jag åtrår men att få henne att krypa ner jämte mig för en härlig stund, dit är det långt. Ska berätta kort, hon fick cancer för ca 6 år sedan, frisk idag enligt läkare. Men hon har under tiden behandlingar fortgick utväcklat en total skräck för närhet/ömhet/sex jag får knappt ta i henne, vi har skilda sovrum sedan 5 år, jag förstår henne helt och hållet, men rent egoistiskt håller jag på att brinna upp invändigt då jag har stark sexdrift. Det är inte så att jag håller på att bli tokig men kåtheten är ruskigt stark inland.
Det är skönt att skriva av sig, tack om du läser.

Jag heter Gert och är 59 och min sambo är 69.

Hej och jag gillar att visa min mogna fitta för alla som vill se hur jag gör för att få en orgasm när jag onanerar.

Svara

Du skriver så skönt Sonja. Härliga videosockså. Blir tvungen att dra ner mina byxor och greppa den alt hårdare vännen därnere. Kommer redan en liten försats..
Svaragärna skönt Sonja…
. Jag behöver det. Bor ensam sedan en tid…
Du får det att dunka tungt därnere gumman. Tack på förhand xxx
Gunnar

Vad härligt Gunnar och jag som trodde att det bara var jag är kåt här inne. För nu sitter jag och smakar på mina kladdiga fingrar för dom råkade glida in i fittan och det var nästan generande att höra det våta ljudet när jag fingerpullade.
Sonja

Svara

Jag har onanerat varje dag under den här veckan som igår när det var lillördag. Jag blev så kåt efter ett glas vin i soffan och då åkte trosorna av.

Svara

Idag är det söndag och den första dagen med vintertid och jag har redan fått en orgasm som värmde min kropp när fingrarna gnuggade klitoris.

Svara

Tänk om kvinnor skulle onanera lika ofta som mannen då skulle vi få lika mycket njutning. Idag är det lördag och jag har redan fått en orgasm så jag ligger inte på latsidan när kåtheten kommer.

Svara

Det finns alltid en ledig stund över när jag kan onanera i lugn och ro så nu behöver jag inte låsa in mig på toa och smeka fittan med fingrarna för att få en orgasm. Nu har det hänt mig många gånger men det var mest när jag var yngre.

Fördelen var väl att jag lärde mig att komma snabbare för jag ville ju inte att det skulle vara upptaget hela kvällen.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.