Onanera

Att onanera är ett härligt sätt att ge sig själv njutning, dom flesta kvinnor börjar att onanera redan när dom är i puberteten, men en del gör det betydligt tidigare. Dom upptäcker av en ren händelse genom lek med könsorganet att det känns skönt och lär sig att stimulera sig själv fram till orgasm, dom får en positiv bild av att onani är någonting behagligt redan i unga år.

Att onanera är naturligt så ingen behöver känna skam och få skuldkänslor för det är en naturlig del av vårt liv. Vi har fått klitoris för njutningens skull och för att vi ska få orgasm när vi smeker oss mellan benen. Åtta av tio kvinnor onanerar regelbundet enligt en ny undersökning så tro inte att du är ensam, för även jag gör det.

Utveckla dina egna lustar och personliga behov genom att onanera det får bli en självstudie av ditt underliv och var du har dina njutningspunkter så se det som ditt examensarbete fram till en eller flera härliga orgasmer. Ditt sexliv blir bättre och din sexlust ökar med onani, det kan aldrig bli för mycket av det goda när du känner dig kåt och det börjar att pirra mellan benen, då kan du själv enkelt tillfredställa dina lustar utan att vara beroende av någon annan person.

En förutsättning för att det ska bli skönt är lugn och ro och att du känner dig avslappnad. Det går inte tänka på vardagens bekymmer för då når du aldrig klimax, om du till exempel tänker på vad du ska ha för mat till middag då kommer du aldrig! Fokusera inte på orgasmen för den är inte viktigast för den kommer som en överraskning.

Dröm dig bort och fantisera om det som gör din fitta våt, det är inget att skämmas för alla har vi våra erotiska fantasier.

Tag fram en spegel och se din fitta när du onanerar tänk på att det blir skönare om klitoris är fuktig, använd det bästa glidmedlet som finns, det är gratis så in med fingret i slidan och smörj in din klitoris. Upprepa när det behövs om du är för torr vilket jag betvivlar 😉 det går även bra med saliv eller varför inte lyxa till det med ett glidmedel? Det vanligaste är att du med cirklande rörelser använder fingret runt klitoriskåpan inte direkt på, stryk och massera längs med dina fuktiga blygdläppar där klitoris har sina förgreningar och andra ställen där det känns skönt.

När du närmar dig orgasm så försvinner klitoris in i klitorishuvan och den blir mycket svårare att hitta. Du kastar din underkropp lite oroligt upp och ner i juckande rörelser, kanske du kniper ihop låren onanera snabbare och hårdare, du får inte sluta för då blir det svårare att komma. Det finns säkert tusen olika sätt att onanera. Det är bara du som känner till var det känns skönast glöm inte att använda sexuella fantasier när du pillar ÅÅ Guud vad kåt jag är det börjar snart dra ihop sig i fittan. Åh, åh, nuuuuuu det Gååår! Så sköönt!!!

Älska din fitta. 33.9% av kvinnorna tycker att deras könsorgan är vacker. 15.5% tycker ej om den. Hur får kvinnor orgasm: 82% av kvinnorna onanerar 15% gör det inte. Ungefär 12% av kvinnorna får aldrig uppleva en orgasm. Av dom kvinnor som onanerar säger. 66.0% att dom alltid får orgasm. Älska ditt könsorgan och mer statistik finns att läsa på den här sidan.

Onani med sexleksaker

När jag är ensam och vill ha sexuell njutning då onanerar jag helst med fingrarna men ibland så kommer en massagestav fram om jag vill ha något i fittan. Använder jag mig av en rabbitvibrator då håller jag den på ett sätt så att mina känligaste punkter i slidan stimuleras så mycket som möjligt och det är i första hand mot min G-punkt. Sedan behövs kanske en liten justering av klitorisretaren mot min klitoris för att den ska bli så effektiv som möjligt.

Är det en vanlig vibrator så föredrar jag en mjuk trots att ett hårdare material fortplantar vibrationerna på ett bättre sätt men det kompenserar jag genom att smeka klitoris med fingrarna. Nu behöver vi inte ha vibratorn inne i fittan för den går alldeles utmärkt att använda på andra ställen där vibrationerna känns sköna, för mig är det området runt klitoris men ALDRIG direkt på.

Om du som jag är en lycklig ägare av en G-punktsvibrator då finns det några råd som jag kan ge dig. Använd den först när du är rejält upphetsad, den böjda toppen av vibratorn ska alltid vara mot magen till och stoppa inte in den för långt. Tryck den sedan hårt mot din G-punkt och låt vibrationerna göra arbetet, om du känner dig kissnödig så är du på rätta ställe, iognera den känslan så får du snart din orgasm.

Jag har förbättrar min egen teknik och den är under ständig utveckling för onani är fantastiskt skönt. När min platåfas blir så lång som möjligt då får jag en mycket intensiv och mer tillfredställande orgasm.

källa: Shere Hite’s The Hew Hite Report: Dr David Delvin and Christine Webber. kvinnlig onani teknik.

Lär dig en skön onaniteknik

 Kvinnors onani

 Läs om hur andra onanerar

Några filmer med onani för upphetsning och inspiration.

jpn

Masturbation on the toilet

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.