Kategorier
Amatörbilder Onani

Nu vill jag att orgasmen kommer under onani

Orgasmen är snart på väg i min fitta
Det känns alltid skönt i Sonjas fitta under onani före en orgasm.

Genom att vara spontan och lättsam så visar jag samtidigt den här bilden på min fitta. Det blir alltid bäst om alla också får full insyn mellan mina särade ben tycker jag. Min allra bästa onaniteknik är när jag har två fingertoppar på varsin sida om klitoris. När jag sedan gnuggar runt, runt i cirklar då blir det så skönt att orgasmen kommer.

Som kvinna så är onani samtidigt en viktig del under mitt aktiva sexliv. Jag vet också mycket väl vilken njutning som kommer under intim stimulering. Då blir det med mina egna fingrar och olika sexleksaker eller båda samtidigt.

Den här gången så fick jag några sköna minuter när fittan blev våt i sovrummet.

6 svar på ”Nu vill jag att orgasmen kommer under onani”

Nu får du se min lust och kåthet när jag ligger med särade ben och visar fittan samtidigt som mina fingertoppar stimulerar klitoris. Det är så här jag brukar onanera för att det ska bli skönt och då kommer orgasmen om en stund.

För mig så är Sonjas erotik en blogg som har gjort mig så mycket kåtare.

Nu har jag onanerat en god stund med fingrarna och då är min fitta både svullen och våt. Det är en skön känsla att vara så här nära en orgasm under kvällen.

Det är härligt att du gillar en våt fitta när det är skönt. För jag använder mig av Sonjas erotik för att få fler orgasmer.Om jag är bra på något då är det lika bra att avslöja allt genom att sära på benen och visa hur mina fingrar behandlar klitoris under onani.

Jag vill va med och slicka och få hennes orgasm sprutad över mitt ansikte och mun, få lapa i sig hennes saft ? Mmmm

Nu kan jag inte komma närmare att onanera offentligt än så här. Nu är det visserligen bara hemma i min säng men ändå. Jag kan alltid fantisera om att mina besökare på Sonjas erotik ser på.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: