Kategorier
Amatörbilder Onani

Nu kunde jag inte hålla mig från min fitta

Jag smeker sin fitta och onanerar

Nu för tiden så är det ganska ovanligt att jag ligger och onanerar i sängen redan klockan fyra på morgonen men det händer ibland om jag vaknar så tidigt. Det är bara en sån härlig känsla i kroppen när min fitta blir svullen och våt.

Nu är det viktigt att min stimulering med fingrarna håller en så god kvalitet som möjligt om jag ska få en intensiv orgasm.

11 svar på ”Nu kunde jag inte hålla mig från min fitta”

Så fin är den väl inte Micke en helt vanlig fitta, kanske lite våtare än andra men annars är den helt vanligt kåt och trång ? ??

De låter som att du är väl förbereda ler?
Ja skulle gärna vilja stå framför dig och se dig njuta med dina leksaker i din fitta samtidigt som ja står framför dig och runkar och retas lite med dig och ibland så knullar ja din mun min kåta hårda våta kuk och tillslut så kommer jag i ditt ansikte och över dina fina bröst ☺

Det gillar jag när jag ser min man som runkar framför mig när jag onanerar, men han får inte komma före mig bara för jag vill ha kuken i mig när han kommer, det är så skönt att känna kuken svälla upp och explodera i min orgasm trånga fitta ?

Jag har många favoriter men en är Womanizer som liksom suger på clitorisen den är just nu min favorit men även lite grövre dildos som töjer ut min fitta och känns som en riktig kuk är inte heller fel, sen har jag ju en avgjutning av Johns stora kuk som också är skön? Jag har beställt den med sladd så jag hoppas den kommer snart??

Jag har många leksaker som ger mig precis det jag vill ha orgasmer i massor, nej inget mer sprut denna helgen men jag tror jag har kommit på hur det funkar, man är tydligen inte för gammal att lära sig något nytt? ??

Tack Ulf jag fick klara mig själv hela helgen men det gick bra ändå, jag fick flera sköna orgasmer, men detta fotot är inte från helgen men jag brukar ligga och fingra på fittan samtidigt som jag smeker mina bröst, det är så gott?

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.