Kategorier
Erotiskt bildspel Onani

Närbild på min kåta fitta

  • Sonjas kåta fitta under onani
  • Sonja smeker klitoris med fingrarna
  • Kåta Sonja onanerar

Jag tycker att det är härligt att visa fittan på min blogg som handlar om sex och erotik. Det känns bara bra att få andras blickar mellan mina särade ben när jag är våt och kåt.

När det är skönt då särar jag som vanligt på benen och visar min fitta. För när klitoris får lite stimulering med två fingrar då är jag kåt. Nu är jag inte en kvinna som går och väntar på att kåtheten ska komma av sig själv för den kommer direkt när jag börjar att onanera.

Ett av mina nöjen är att visa vad jag gör under onani för den sexuella njutningen är en viktig del i mitt liv om jag ska må bra. Klitorissmek har gett mig mycket njutning under åren för då är kroppen inställd på att jag ska få en orgasm.

7 svar på ”Närbild på min kåta fitta”

Jag tycker om att visa fittan när jag onanerar för det här är mitt sätt att ha det skönt innan orgasmen kommer.

Svara

Det är härligt att höra det våta ljudet när några fingrar glider in och ut när jag pullar för G-punkten brukar ge mig intensiva orgasmer när jag onanerar.

Svara

Men vad kul att du gillar färgen på min våta fitta när jag ligger och onanerar med fingrarna.

Svara

När jag är riktigt kåt då brukar jag onanera mer än bara en gång om dagen. När någon slickar min fitta ända fram till en intensiv orgasm då har jag inte samma behov av att tillfredsställa mig själv.

Svara

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: