När det pirrar skönt

Jag älskar när det pirrar och är skönt

Jag minns inte den första gången när jag hade en känsla av att det pirrar skönt mellan benen för jag förstod inte vad det var för någonting. Det var ungefär som när jag var med om något extremt spännande men då pirrade det på ett helt annat sätt. Några dagar senare när jag satt ensam i soffan då fick jag samma känsla och då kunde jag inte låta bli att stoppa in handen innanför trosorna och när ett av mina fingrar nuddade springan då upptäckte jag att den var alldeles våt. jag tänkte bara vad skönt det pirrar.

Sedan blev jag orolig om det var något fel på mig men jag vågade inte fråga min mamma, efter att ha tagit en dusch så var det våta borta och jag tänkte inte mer på det. Nästa kväll när jag låg i sängen då började det att bli så där skönt igen  men den här gången då åkte trosorna av. När mina fingrar nådde det våta då särade jag benen och började upptäcka min lilla mus.

När mina fingrar gled upp till någonting svullet då ryckte jag till för där var det allt för känsligt (jag visste inte vad klitoris hade för uppgift) så jag började att gnugga en bit ifrån. Gud vad skönt det var att onanera för det var min debut och jag gjorde det varje kväll under resten av veckan.

Nu när jag är en gammal kvinna så tappar jag både tid och rum när jag fokuserar på njutningen blandad med erotiska tankar. Att det kan göra så gott med några enkla fingerrörelser? Jag är inte den som brukar gå upp i brygga under orgasmen men den här gången blev det så skönt att jag inte kunde låta bli. Den totala frihetskänslan är fantastisk när fingrarna smeker fittan för varför gå omkring och vara kåt i onödan?

En kommentar till “När det pirrar skönt”

  1. Särar på brett på benen för att få tillgång till min känsliga klitoris sedan är det bara för fingrarna att leka fritt där det blir skönast.

Skriv gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.